Rond 4 påbörjad


Började dagen med att försöka slå upp ögonen som var väldans svårt efter en skit natt. Somnade sen och vaknade efter drygt 2 timmar och kunde inte somna om för ens timmen före klockan ringde. Premedicinering, köra Nils till praktiken och sedan på rehabplansmöte med chefen. Hämta upp gubben för att ila upp på lasarettet för att få cytostatika. Underbara sköterskor kan inte säga annat. Men under tiden som droppet pumpades in så blev jag bara tröttare och tröttare. Väl i bilen så orkade jag inte hålla ögonen öppna. Somnade nästan innan vi kom upp till rondellen. Tomas körde mig orsasjön runt med ett stopp i Orsa och musikaffären. Tydligen var det stängt, vidare mot våmhus snickeri för att beställa några stolar. Tur att jag slapp kliva ut mer än att kissa i skogen, för att slumra enstund till. Inskolning kallas det 😉 jag ger direktiv och han gör det jag säger, bra ledarskap 😆🤭 väl i våmhus började jag att känna mig något piggare så sakta men säkert började jag vakna till liv. Spelade lite bra musik 🎶 så blev det ännu bättre. Lämnade av gubben och Nils vid gubbens bil och sedan for jag på kvällens alliansmöte. Väldigt bra och trevligt blev det. Orken gick upp och ned men inte var jag 100% men iaf pendlande mellan 50 och 75%. Något jag lärt mig och övat på mycket sista månaderna är kunna tomglo och lyssna in vad som sägs. Så nu ska min bibliotekarie få jobba för att sortera in i rätt katalog. Gubben och hans brors familj fixade nästan klart veden hos svärmor i kväll och jag orkade vara med på mötet till slutet. Nu ska fasetten delas igen med en näve extratabletter i 14 dagar. Tacksam men slitigt.

Tack för att du tog mig på en sövande biltur. Tack för allt vi gått igenom både jämmer, elände och allt skoj. För jösses vad vi har skrattat genom åren, jag har fått dig att skratta hejdlöst då du börjat med att fundera vad jag är för ”idiot” när jag spårar ur med mina tokigheter. Men nu är jag på väg till baka och fått dig att skratta sådär igen. Nu håller vi tummarna för att det blir 29 år till och jag håller tummarna för att nästa år då det är 30 års jubileum firas det med ett bröllop till barnens förtret 😉 men våran glädje.
❤️🥰❤️
Det är inte så tokigt att lämna gungstolen för att göra något isf att sitta hemma och gnälla. 😉 Vi i Mora alliansen har en god stämning och en bra sammanhållning med respekt för varandra.

Morapartiet välkomnar dig med sunt förnuft med Moras bästa för ögonen. swisha 100:- till
123 3078060
Nära nu 🥰
Tåls att fundera på 🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: