Ville inte!


Blir väckt av Freja vid 5 tiden. Hon tyckte då att det var bus time. Meeeen snälla söta rara lilla skrutthund. Inte nu låt dunder få sova snääääla. Men inte då heltplötsligt var alla 3 hundarna på g. Pust, bara sätta på kaffe å le. Efter många om och men kunde jag krypa ner under täcket igen. Kollar på Nyhetsmorgon och dricker mer kaffe. Lika bra och vara vaken. Vi har en del vi ska ut på idag jag och gubben. Förbereder mig på en lång dag. Kollar på klockan strax före 8 minuten senare tvärsomnar jag. Hmm vaknar strax före 10 och bara neeeej vill inte kliva upp idag, jag orkar inte jag är jätte trött. Men samtidigt vill jag inte missa denna dag så jag masar mig upp och går in i garderoben och väljer kläder. Mer kaffe, tandborstning och hårborstning. Nu är jag på g igen och känner mig lite piggare. Gubben får köra medans jag ringer några samtal bland annat till leverantörer. Mot nusnäs å kappnappa Emmsan, kaffe intag och chokladbollar i solen. Mot lasarettet och provtagning inför nästa vecka och rond 4 av behandlingen. Å där kom nästa miss. Var helt säker på att jag bokade den 13 kl 13 för det skulle vara lätt att komma ihåg, så var inte fallet eller så blev det någon missuppfattning. Det är endast sjuksköterskor som får ta prover i PACen. Men vi löste det med att de fick ta ett vanligt venprov denna gång.

Efter det bar det iväg till en som fyllde 75 för lite mer än en månad sedan. Jag å Vaktis har försökt få fira denna man flertalet ggr under denna tid, men han är så otroligt aktiv så han är ju nästan aldrig hemma 😂 Brukar reta han att det måste vara jobbigt att vara pensionär 🤭 självklart var även Emma med oss. Fick även träffa hans son och charmiga barnbarnet. Vilken kille han sålde farmors ägg från hönsen till förmån för Ukraina helt på eget initiativ 🥰 så jag köpte 16 ägg direkt. Fast affären gjorde vi upp när vi skulle fara. Sedan ”dumpade” vi Emmsan och Frejsan på tingsnäs och for till Rättvik och besökte en leverantör. Alltid lika svårt att komma där ifrån, trevliga människor med samma intressen. Då blir det lätt att man bara tjattrar på och glömmer tiden. Köpte även sås burkar 50cl till emmagumman så hon har till sina Diamond pärlor. Så det blev ett snabb besök till i nusnäs på vägen hem.

Sammanfattning av denna dag som började mindre bra men ändå full av kärlek, blev en kanon dag. Tack till alla inblandade för att ni finns och är en del av mitt liv. Ni är helt underbara. Förutom att jag fick lov att ställa mig och diska när vi kom hem. Skulle haft en diskmaskin men jag råkade beställa ett växthus ist i går 😇🤣 efter 22 år kommer det äntligen i juni. Så är det någon av mina vänner som har lite plantor över så köper jag gärna några. Annars blir det bara blommor nästan i år. I morgon kommer det att bli en fantastisk dag igen. Börjar nog i svärmors vedhög och slutar med samkväm med andra fina personer. Så risk att det inte blir något bloggande i morgon är stor. Så kan bli 2 dagar i 1 på söndag.

Vill inte, orkar inte, så skönt att ligga här. 😴😴😴
Freja tyckte att farfar snarkar för högt så då sätter man sig på honom ist kl 6 på morgonen. 😂🤣😂
🌺❤️🌺
Exakt ❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: