En härlig dag med de kära.


Sovit som en påse nötter i natt. Somnade riktigt efter sista gången jag sneglade på klockan i 5 tiden. Vaknade strax före 11. Upp fixa kaffe, tvätta och kamma till kalufsen. Jaga på pojkarna iväg å hämta en kompis till Nils och sedan pappa. Mot Rättvik och vårmarknaden. Tänk att de har tur med vädret jämt känns det som. Vart en väl genomgång av största delen av marknaden och ett besök hos bengans för kaffe och burgare. Det var länge sedan jag kände denna ro, glädje och busighet. Fick hela tiden hålla mig i skinnet för att inte skämma ut gubben min 😂 var nära flera gånger. Lämnade far och gubben i musiken vid rondellen och gick och gjorde de inköp jag ville göra. Sedan satt vi en bra stund där lyssnade på rock’n’roll och fortfarande hållandes i mitt skinn 🤣 de lixom kröp i kroppen. Övertalad mig själv att lyssna på orken i kroppen så jag inte skulle göra något som kostade på. Solen började skymmas av träden och vi började gå mot bilen. Det blev ett långstopp och talandes med 2 härliga personer. Skratt, allvar och politik avklarades. Innan ett hjärtligt hejdå och promenaden mot bilen påbörjades. Lite skamsen för att pappa fick vänta där på oss pinnade jag på men det visade sig att han hittat en bänk vid bilen i solen, så det gick ingen stor nöd på honom. Nu var det bara att vänta på Nils och hans vän innan avfärd mot Mora. Lämna pappsen hemma och stoppa i pojkarna lite mera mat. Mot hemmets lugna vrå. Pust vad skönt. Ja det har varit påfrestande i dag men ack vad mycket den gett mig på mitt själsliga konto och hjärtat fullt med kärlek till mitt liv och dom som finns runt mig. I morgon har vi årsmöte i partiet och får även då träffa många fina människor igen. Ja jag kan inte annat än att strida för mitt liv och leva varje dag.

Inköp av en hatt äntligen till höstens äventyr i skogen. Det första Nils säger att de va bra att du köpt en egen för då kan jag ärva morfars och inte du. 🥰
Skönheten och odjuret 🥰
Fantastisk människa. En gemensam nämnare är att vi härstammar från samma by. Sedan finns det många andra saker som fört oss samman, politik fast vi har olika partitillhörigheter, vi har lätt att skratta tillsammans och mycket mer. Hoppas du kommer dit du vill i valet Malin 🫠 men du får inte ta min plats 😜
Så är det 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: