Årsmöte och ved


Ja kan inte säga det bättre själv. Men hoppas att de jag mött inom vården under hösten och vintern tar lärdom av sitt misstag. Synd bara att det börjas redan som AT läkare.

Ytterligare en dålig natt, halv 5 fick jag besöka duschen och fylla tvättmaskinen med sängkläder. Lyckades somna om i schäslongen halv8 och vakna i panik halv12. På med kaffe, kamma håret och klä sig lite anständig. Mot lokalen och förberedelser inför årsmötet. Kaffekokning och annat småplock innan medlemmarna började strömma in. Så härligt med sådan bra uppslutning och flera nya medlemmar. Mötet avklarades och sedan presentations runda så vi alla fick lite koll på vem vi är och att framförallt för de nya. Sedan blev det även en fotosession. Vilket gäng vi är i morapartiet, vi har aldrig några hårda diskussioner och vi kan skratta tillsammans alla får komma till tals. Allas åsikt och tankar har betydelse. Efter avslut och alla började droppa av och jag som ordförande låste önskade jag att bara åka hem och mysa på. Men sedan kände jag att nä gubben min ska vi åka till farmor och kapa lite ved ist. Så det blev ytterligare ett par timmar i vestacken. Efter det åkte vi för att hämta klyven, huggarkläder, sågar och sågbensimdunken. Det är några fina stockar i svärmors vedhög som ingen normal människa orkar marklyfta och sedan är det alldeles för grova för vedmaskin. Hoppas att vi blir klara med veden där denna vecka så vi får gå på våran egen ved sen. Jag har gjort detta mot vad min kropp tyckte, inte blir jag bättre av att inte göra något heller. Hoppas nu att jag kan somna utan att ligga och tvinna fram emot 2-3 tiden i natt igen. Jag är trött men kan inte somna ordentligt i tid. Men det är ny vecka i morgon och flera saker som ska göras. Lika tacksam i dag för alla fina människor jag har runt mig.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: