Lördag och hemfärd


Gubben väckte mig på soffan på hotellrummet. Ja du är smart du, tar in på hotell och sover på soffan 🤪 hmm hur ska jag då, dels var det varmt och så snarkade du både på in och utandning 🤣 men jag låg faktiskt i sängen ända till kl 3 🥰 men sedan började hotellfrukosten att hägra. Kom nu gumman jag bil äta frukost nu, ägg, gustavskorv, franska och allt annat gott. Frukost blev det och sedan upp på rummet, slängde oss på sängen och kolla nyheter och bara var, samtala hur bra vi haft det. Det var måååååånga år sedan vi kunde koppla bort vardagen så långe och bara vara utan funderingar och andra tankar utan bara fokusera på oss. På vägen hem var vi för bi en en fd svägerska till mig. Hon har alltid funnits i mitt hjärta, men vi träffas inte ofta. En vända skulle det bli och timmarna bara flög iväg och blev nästan 5 sådana. Minnen, jobb och våra liv avklarades. 🥰 Jösses vad trött jag blev men värt var enda sekund. Satt bara och glodde mellan Vikarby och Mora 😂 träffade på äldsta och fjällan vid affärn. Väl hemma så fixa gubben till en pizza och jag fick mysa ned mig i min älskade schäslong. Men gissa tro inte att jag fick va själv länge. Matte har ju varit borta 24 timmar så varför inte ”äta” upp henne lite 🐾🥰🐾 eller ösa kärlek över henne snarare ❤️ Med solen har jag haft lite mer indre driv och har nog puchat mig lite extra denna vecka och det får jag igen nu. Men inte tänker jag bara sitta här och ha tråkigt när jag har ett liv att leva. Borde bara fördela det lite jämnare 🤪 Om orken finns och vädret är med ska jag ut och fixa på gården i morgon, med många pausar i solen och fröpåsar i fickan så blir det nog all tiders. Men det känns som snö i luften så det blir nog som bibeln säger söndag äro vilodag. Ska iaf klippa pappsen, jag vore halv utan honom. Han är en guldklimp en diamant ja den bästa. Tack pappa för att jag är din dotter och att du är min pappa ❤️🥰❤️

Tack för ett underbart dygn och en sista puss innan utcheckning ❤️
Min matte 😆❤️🐾❤️
Nä min matte 😝🐾❤️🥰🐾
Morgon utöver våran vackra sjö Siljan 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: