När man har det trevligt går tiden fort.


Börjar dagen med ett dialogmöte hela förmiddagen sedan fortsätter det med kommunstyrelsen på eftermiddagen och på kvällningen hade vi styrelsemötet i MoraPartiet. Har faktiskt hunnit sticka lite på också 😁 mycket som ska ske nu inom politiken till det stundande valet. Vi har mycket kloka saker i säcken som vi ska ta fasta på och få ner på prent till ett bra valmanifest. Men iaf är du motorbåten ungdom så håll ögonen öppna framöver i Masen och boka söndag 15/5 kl 14. Resterande får ni se i annonsen. Även ni andra är välkomna 😃 Om jag säger så här ang detta med det politiska så är det faktiskt en del av det som håller min låga uppe. Alla dessa möten med andra politiker och tjänstemän ger mig så mycket. För det är faktiskt också människor bakom ”titlarna” många fina människor är det också oavsett partitillhörighet eller position i tjänsteledet. Hade jag inte valt att ha denna sysselsättning kvar där jag till största delen kan styra över min tid själv, hade jag vid detta laget suttit här i en glaskupa hela dagarna. För hur än det är så är det lättare att inte ta sig för något än att ta ändan ur vagnen för att hitta på något, speciellt när kroppen är matt och hjärnan vill. Jag börjar bli grymt imponerad av mig själv över mina mentala framsteg med att kunna säga nej, fast jag vill men egentligen inte orkar tex. I morse tog jag sista cytostatikatabletterna för denna rond så nu är jag ledig från cytostatika en vecka. Detta för att kroppen ska få återhämta sig lite mellan behandlingarna. I morgon ska jag ta nya prover för att se hur värdena ligger till. Spännande 🧐 nu har jag en vecka utan biverkningar. Nog är jag lite orolig inför rond 3 och hur jag reagerar efter den, men nog ska jag klara den med. Det jobbigaste är faktiskt diarrén som kommer efter några dagar, då den gärna inte vill hamna i stomipåsen utan gärna tränga igenom fästet och utan för. Men det rättar ju till sig efter någon dag. Har nu i 4v gått med min egen skötväska med ombyte. Hoppas att jag snart kan lägga undan den och släppa oron över att det ska läcka. För det luktar så mina ögon snurrar. Annars trivs jag med stomin, jag gör stora A varje dag nu mera. Jag kan äta allt jag önskar utan att det blir knas i magen t.o.m. 2 dagar i rad kan jag äta pasta vilket jag inte kunde förr. Men jag lär mig mer och mer för varje dag om detta och det har inte ens gått 2 månader. Jag har även varit fri från opioder över en vecka och inte ens en Alvedon i går och i dag. Har inte behov av det just nu, vilket känns helt fantastiskt. Annas så växer det i sålådorna så det knakar. De där popcorn gräset kommer nog växa klart innan jag hinner sätta ut det 😁 tagetesen jag satt i förrgår har börjat titta upp. De andra 2 lådorna får några dagar till på sig. Sedan fyller min livskamrat och Dunder år i morgon även syrrans äldsta barnbarn blir tonåring och är en fena på crossbanan så ett stort grattis till dig William 🥳🥳🥳🥳 även Niklas svärmor och en politiker kollega. Men blir nog inte att försöka få sig en bit tårta på alla ställen, det hinner jag inte med 😂🥰 men en å annan skönsång ska jag nog hinna med via telefon 🎶🎶🎶🎶

Tänk att du blir 6 år i morgon och ca halva ditt liv har passerat 🐾❤️🐾
Popcorn gräs, luktärter, tomat och paprika 🫑 🍅
Tagetes 🌼🌼
Den där fisken tittar jag ofta och mycket på när jag sitter i teamsmöten. Niklas gjorde den i lågstadiet.
😂😝😂
Älsklingen ❤️
Älsklingen har många strängar på sin lyra 🥰❤️🥰
Ett av våra gemensamma intressen jakten ❤️
Du och jag Dunder 🐾❤️🐾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: