När gnistan tänds igen


Idag har det varit en vilodag typ 🙃 styrelsemöte med vvo/slakthusföreningen på eftermiddagen, med bra diskussioner. Kände att nu börjar gnistan att ta fart för hösten, skogen och jakten. Som jag har saknat att vara i skogen var och vardag under senhösten och vintern. Hoppet och tron om att komma ut dit igen blev bara mindre och mindre ju längre tiden gick. När jag tittade på hundarna och tänkte kom tårarna ofta. De har också fått ”lida” för att jag inte kunnat ta mig ut som jag ville. De liksom jag älskar skogen och jakt. Men de har fått all kärlek jag bara kunnat ge dom, de har fått mer tid med mig hemma. Tron och hoppet säger mig att kommande jaktsäsong kommer vi kunna ta igen det och lite till 🐾❤️🐾

Hem efter mötet och lillgrabben skulle till å laga mat till sig och kompisen. Men vi hjälptes åt Tomas gjorde bea och rödvinssås, Nils stekte älgköttet och fixa pommes kompisen fick hacka upp lite sallad och jag diskade. Gott var det 😋 sedan for vi i väg norr i byn på lite kvällskaffe. När vi kom in så höll Jesper på och massera Selma med en sådan där massage pistol. Så jag lånade den och började köra på gubben, men sen tog Jesper över. Gubben har även han bekymmer med leder och muskler, och har nu en tid varit extra öm i kroppen. Men tillbaka till massagen. Gubben och Niklas lite speciella, när det gör ont börjar dom att skratta hejdlöst så det är väldigt svårt att ta dom på allvar 😂😂😂 men det gjorde susen för cirkulationen i hans kropp för när han ställde sig på knä blev han lite yr 😵‍💫 vi drack det goda kaffet och jag läste igenom morgondagens politiska sammanträden. Sedan började vi tala jakt och jakt anekdoter 😅🥰 och som vanligt så försvinner tiden när man har trevligt. Men nu ska jag läsa lite och ladda batterierna tills i morgon. Jo jag har sått lite mera frön också i dag 😁 tagetes, körsbärstomater, pysalis och palettblad de var nog de minsta frön jag sett mycket mindre än pituniefrön. Popcorns växer så det knakar så de ska bli riktigt roligt och se de i sommar och luktärterna växer fint. De ska få stå i söderläge någon dag till innan jag flyttar dom lite svalare. Men nu är jorden slut så ska köpa mig en påse till här någon dag. Har lite som mer som jag måste få i jord. Men nu så tror jag att jag avklarat denna dag 😁

Tiden går fort och det är bara 18v och en dag kvar tills det är backpremiären 😁
Det var riktigt gott så jag fick lov att ta fingret för att ”slicka” upp den sista såsen 😋
Den här killen Harrie låg så fint och funderade vad husse gjorde med Tomas när han skrattade hejdlöst av massagen. Han måste trott att dom var helt flänga 🐾😂🐾
Rekommenderar starkt att gå på Annas föreläsningar. Var på den som heter Den analoga hjärnan i den digitala världen. Så nu ska jag läsa denna bok och tror starkt att den också är bra och lärolik 🤓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: