Inte den skarpaste kniven i lådan!


Vaknade 03:13 pigg som en lärka efter ca 4timmars sömn. Men Nej inte igen orkar inte. Upp kissar kryper ner igen bredvid gubben min. Nu blir jag kattattackerad av smilan. Hon är hel knäpp just nu och inte så konstigt heller med tanken på tiden på året. Hon stryker sig mot min näsa hela tiden. Jag knuffar ned henne mot magen och försöker få henne att lägga sig där. Men nä hon kommer tillbaka upp i ansiktet. Killar mig med morrhåren under näsan och så börjar jag om igen. Tillslut vinner matte 🐾🥰🐾 håller på att somna och vaknar till av att hon igen är på min näsa 😭 jag förmår inte att knuffa ned henne ur sängen så nu kramar jag om henne och i lagomt fast grepp lägger jag henne bredvid mig och små kliar henne på magen. Så tillslut somnar vi och smilan håller fan på sig 😉 gubbens klocka ringer 05:45 men suck. Lyckas behålla sömnen i dvala och vaknar sedan när de far iväg. Vrålhungrig. Fixar kaffe å macka så länge. Det är för tidigt att ta cytostatikatabletterna. Kryper ned i sängen igen och nu får jag en full stor jämte på armen ist. Men så fort han gör så somnar jag. Så har han gjort sedan han var liten på mig. Oftast när han vet att jag behöver det 🐾🥰🐾 vaknar lagom i tid för att äta igen och ta cytostatikan. Vi myser ett tag till. Sedan upp och ut en sväng. Känner att jag har ingen ork. Känner mig väder slö men inte ser det så ut med denna vackra dag och sköna luft. Iof det blåser och de har jag alltid varit känslig för. Det är som det blåser orken ur kroppen på mig. Nä Naima idag ska du göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Sagt och gjort. Går och sätter mig i schäslongen slår på tvn och tvärsomnar igen, vaknar av att gubben stryker mig över kinden. Känner att jag är vrålhungrig igen. Snälla kan du göra lite mat åt mig jag orkar inte. Vilket han gör ❤️ sedan far han iväg en sväng. Ja jag sitter där som en padda och får idag absolut inget gjort. Tar mig en välbehövlig dusch. Hjälper gubben å skala potatis. Har ett litet avstämnings möte med några partikollegor vid 21. Hjälper gubben skala lite mer potatis. Tror han fått fnatt han har kokat 25kg i kväll 😖🤪😉

Kom på en sak som jag tycker är väldigt uppkäftigt/kränkande. Ni vet när det är vägarbete och trottoarer på båda sidorna av vägen oftast. Sedan har det spärrat av en bit på ena sidan. Så sätter de upp en skylt och på den står det. GÅRNDE HÄNVISAS TILL ANDRA SIDAN. Om de har lagt till VÄGEN hade jag nog inte tänkt så mycket på den. Men det har jag gjort i minst 30 år. Jag bara gillar den inte. Andra sidan låter för mig som nu måste du gå över här och möta döden. Andra sidan! Har alltid varit när någon somnar in. Nu har han/hon gått över till andra sidan sa de ofta runt mig när någon dog. Förmodligen ett lättare sätt att förmedla att någon dött.

Förövrigt så blåser det väldans friskt ute och snö upp över 30cm har vi blivit lovade. Så när jag vaknar i morgon så får vi väl se om det är dax att göra en snögubbe. Men först ska jag i väg på en affärslunch.

Sedan måste jag säga ännu en gång att jag är så tacksam för alla de fina människorna som finns runt mig. 🥰🥰🥰

Nu matte ska vi sova en stund till du och jag 🐾🥰🐾
Jag kan bara inte knuffa ned denna Donna som ger så mycket kärlek 🐾❤️🐾
Ja nu är bakutråje nästan fullt så nu tror jag ni förstår vad gubben fått för sig att vi ska göra 😋😇😂😋

2 svar till “Inte den skarpaste kniven i lådan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: