Har varit på väg….


Har varit påväg att skriva nu i många dagar men det har kommit en massa emellan. Möten, träffar, barn, familj, jag själv osv. Men nu är det så att jag inte glömt min tid har inte räckt till, då jag på kvällarna varit för trött i hjärnan för att göra något annat än att bara sitta och tomglo. Så i kväll kommer jag att göra ett inlägg med risk att det kommer bli väldigt långt. Just nu sitter jag i Falun och lillgrabben är inne och skriver upp för AM kort. Så denna dag är vigd till honom ❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: