Jag har inte glömt!


God kväll! Jag har inte glömt bloggen, jag har haft så mycket som surrat i mitt huvud de sista 2 veckorna. Jag kommer att uppdatera er mera efter i morgon då jag ska träffa min onkolog igen efter prover och röntgen. Jag har under denna tid iaf fått specificerad provtagning från patologen och nya S-CEA prov plus andra som jag sänt över till Finland väntar bara nu på att få sista röntgenbilderna. Sedan blir det återkoppling där ifrån för framtiden. Samlar just nu ihop allt igen för att vara redo att skicka till plan B Spanien. Men även tagit reda på kontakter till Lund Sahlgrenska och Umeå. Måste börja titta mer utanför boxen så att säga. CEA värdet har försämrats ytterligare från 15-20. Så i dag har jag försökt förbereda mig för besöket i morgon. Men har även sedan jag fick reda på CEA provet fått lov att arbeta med mig själv och min mentalitet. Sitter just nu och funderar på vad jag vill göra för att få in lite positiva energier igen. Jag står fast vid att hade jag inte haft politiken och dessa möten med politiker vänner hade jag inte varit där jag är i dag. Var förra tisdagen på en föreläsning med Torkild Sköld – livet ska levas inte överlevas. Jag kan säga att den gav mig energi. Men även bekräftelse på att jag har någorlunda rätt tänk på livet, tillvaron och människor runt mig. Ämnet att be om hjälp var en del. Den delen var svårast för mig att hantera. Jag har varit den som hjälpt och ytterst få gånger själv bett om hjälp. Något som fortfarande är svårt, något som jag kände var fruktansvärt jobbigt när jag bad er om ekonomisk hjälp för att kunna genomföra att be om vård utanför Sverige, utan att det drabbar min familj ekonomiskt. Jag är så tacksam för alla som hjälpt mig med litet som stort. Men det behövs mera för att säkerställa att jag kan fortsätta söka hjälp. Har börjat att landa i att jag kan inte allt själv längre. Jag har börjat få tillit till mitt ”nya” jag. Men jag vill be er om en sak till. Jag önskar att ni verkligen visar för de som står er nära kärlek på erat vis. Säg det ni vill säga och var rädd om det ni har. Jag återkommer med nytt inlägg inom snar framtid. Men nu behöver jag sova. ❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: