Kanske dax för att jag ska få min beskärda del av cancerns baksida 2.0


Jag gör så mycket jag bara orkar och lite till. Men jag är extra trött just nu. Vilket jag finner lite flera orsaker till. 4 nätter på sjukhus. Sover inte optimalt där kan jag säga. Det är som att ha jouren på jobbet, sover men inte på riktigt. Försöker man ta en lite lur så är det någon som knackar på. Infektionen jag har, har haft i kroppen, tappningen av cystan och det ingreppet plus all antibiotika och just nu efterföljande kur. Det har tagit på orken. Så just nu gör jag allt för att komma tillbaka igen. Men har väl aldrig under mitt liv mått direkt dålig av att sova och vara lat. Men nu är det lite så, då jag känner att det blir lite för mycket av den varan. Hjärnan har inte behövt jobba speciellt mycket heller.

Har i dag iaf fått en del gjort, städat lite, politiskt arbete, lagat mat, handlat, diskat och stickat. Studerat 2 kliniker en i Finland och en i Tyskland. Nästa är att kolla in försäkringskassan och hur jag ska gå tillväga där, för jag har faktiskt möjligheten att söka hjälp där ifrån för att kunna genomföra detta. Jag har inte tänkt ge upp jag ska överleva detta och dö av ålderdom.

Jag är väl medveten om att jag tappt väldigt mycket av min fysik det sista året. Vilket är en stor sorg speciellt när jag tycker en vanlig matkasse är tung. Jag har aldrig varit en atlet men jag har alltid haft en ”bonnstyrka” och den är inte alls där jag var. Jag skulle vara tacksam om jag fick tillbaka hälften av det jag tappat inom en ganska snar framtid.

Nästa vecka ska jag träffa min Onokolog igen. Men först ska jag ta prover denna vecka men även en CT. Jag har funderat om den remissen blivit missad eller om det är snigelposten som slarvat bort min tid. Så när jag kom på detta under dagen var jag för sent ute och ”slussarna” var stängda på sjukan. Så i morgon får jag lov att prioritera att ringa dom samtalen först.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: