Något iallafall!


Igår blev det inte mycket gjort endast det nödvändigaste typ. Men det blev både virkat och stickat. Solen sken och 13 grader varm 😣 var är vintern, lite kyla och snö hade piggat upp själen och sinnet lite nu. I dag runt nollan och dimmigt.

Idag har jag iaf fått fira det 3 pappor som min lilla familj innehåller. Min pappa, barnens pappa och min son som också nu mera är pappanelly 🥰 blev en sväng till ortens thai buffé restaurang. Det är alltid ett säkert kort då alla äter med glädje där 😃 lilla Nelly hon är bra go hon ❤️ blev en vända till biltema. Ny laddarsladd till telefon stod på listan, men blev ett spontanköp av en rosa rattmuffluff också. Nu ska jag slappa till klassikern Djungelboken och sticka lite. I morgon är det måndag och jag ska ta itur med de som skulle ha gjorts veckan som var. Måste även få till en bra rutin på mina dagar. När det mesta politiker jobb sker hemifrån. Både på gott och ont.

Ordning och disciplin
🫡🫡🫡

Vad är lycka? Där tvistade de lärde. Men för mig är lycka att titta på de och det jag har omkring mig, att jag varje dag jag vaknar fått en ny dag att leva. Att jag har meningsfulla saker att fylla dagarna med och dagar när jag varken vill eller orkar har jag också meningsfulla saker att göra. Nämligen att ta hand om mig själv 🥰 självklart är jag inte i ett konstant lyckorus men ofta, bara att titta på dom som är runt mig kan göra mig glad ända in i hjärteroten och full av kärlek.

Var nöjd med allt som livet ger! Kan i vissa fall kännas som för i h…te ska jag vara nöjd med det här. Ja! De är jävligt just nu men när jag väl kommer ut ur eländet så är jag både äldre, visare och starkare än innan. Mor sa alltid det finns inget ont utan att det har något bra med sig.. ofta svår att tänka på det när man är mitt i eländet.
❤️❤️
❤️❤️❤️
Dom växer fort dom små liven
❤️❤️

Nä nu kommer jag inte på något vettigt att skriva, så over and out. Var rädda om er och gör någon glad var dag även du själv räknas in där 🥰


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: