Hemma 🥰


Dagen började som vanligt på lasarettet 06:00 🥱😴🥱 tagning av parametrar och påkopplat antibiotikadropp. De va nog tur sköterskan kom och vi väckte mig, jösses vad kissnödig jag var. Tror jag kissade hela Dalälven innan de slutade. I morse var jag trött så där grus i ögonen trött. Somnade om och strax efter 7 knackade de på igen. Bortkoppling av dropp. Somnade till igen och så knackade de på strax före 8 😣 frukost. Jösses så fort jag är trött och verkligen vill sova knackas det i tid och otid 😆 men när jag är vaken så ser jag inte en själ. Efter rond och läkarens kontakt med infektion så väntade jag bara på hur det skulle bli med antibiotika hemma, att dränet skulle dras och en vända till med antibiotika dropp.

Jätte mätt och trött ❤️

Dränet drogs och då plötsligt började de rinna igen. Så nu har jag en absorberingskopress. Men tror det lugnat ned sig nu. Tog mig en dusch och satan så skönt att tvaga sig utan massa slangar endast pac nålen. Ang portacaden så är jag väldigt förvånad över hur mycket personal är ovan att använda dessa. På akuten fick de ringa på hjälp ( vilket jag har full förståelse för när man är ovan) men samtidigt så är det för mig konstigt. Eller är det vanligare att folk som behöver för både sin egen skull och för vårdens skull, samtidigt slipp vara som en nåldyna att majoriteten använder pikel ist. Jag personligen skulle få frispel på att hålla reda på de slangarna hela tiden, medans pacen sitter subkutant med en slang in i en ven och en liten dosa att sticka i alldeles under huden. Ja den syns men den är ju skyddad av mitt största organ huden. Så snart känns det som att jag får sätta nål själv där om det skulle bli akut.

Iaf så kom gubben och var med sista timmen på sjukan innan vi for hem. Men handling behövdes. Väl hemma blev det en snabbröjning av både disk, tvätt och annat smått och gott och en tur med dammsugaren. Samtidigt som jag började köra igång lite go mat på älgkött.

Mys 🤤

Ja det blev en efterrätt också

Varm banan med choklad och glass med lite sirap ringlat över. Men hann äta upp den innan jag kom på att ta kort 🤭

Djuren var då alldeles knäppa speciellt blixten han hade nästan kunnat krupit ur skinnet av glädje när han hörde mig 🥰 men den hunden är lite speciell. Han visar verkligen känslor. Jag vet också att när jag inte är hemma så kan han gå och knyta sig någonstans och ingen här hemma ser eller märker av honom mer än när han absolut måste ut. Tror sagt han skulle kunna hålla sig 24 timmar om det skulle vara nödvändigt. Jämten han skällde ut mig efter noter nästan hur i hela friden vågar du vara borta såhär länge din idiot 😂🥰 katterna de sjöng i kör.

Skönt att vara hemma och ha saker att göra. Samtidig som jag nu måste ha koll på temp, för går febern upp lär jag åka in igen. Jag kan ju inte gå och tempa mig hela tiden, då jag inte känner av att jag har feber. Tog en temp vi 21 då va den 37,9 så tog en Alvedon. Men hur jag ska göra i morgon för att ha koll får jag lösa då. Just numer jag iaf närmare 37 än 40 😊

En i soffan 🥰
En i knä 🥰
Och en på golvet bredvid mig 🥰

Så jag är omringad av dom precis som att nu får du va hemma. Men ska du bort så tusan ta dig om det blir så här länge igen 😆 Nu har jag fått jobba lite med både kropp och hjärna så nu är tant trött och ska sova. Ligger redan i sängen och djuren har flyttat efter så nu är jag omringad igen. Men denna gång har även gubben anslutit till ringen ❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: