Mitt i natten…


Ja inte kunde jag vänta tills onsdag på tappning av cystan. Helt utslagen från lördagskvällen och är fortfarande. I går sov jag mer eller mindre konstant. Har suttit på sängkanten och sovit för att jag ska kunna känna att jag kan andas. I går var mina lår även som klubbor och svällda. Tänkte att jag tar väl en dag i sängen, för det är väl det min kropp behöver just nu. Druckit mängder men kissade inte i samma takt. Har haft ont mot njurarna under veckan på nätterna när jag legat. Min misstanke var att cystan hjälpte till att trycka mot dom. Så misstänker att reningsverket i kroppen inte varit i full funktion så där av vätske ansamling på andra ställen i kroppen. Även haft klåda på armar och ben så misstänker där att det tryckt mot gallgångarna också. Men nog ska jag fixa detta till onsdag eller hur Naima? Absolut du är tålmodsam så de gör du. I dag eller igår ska jag väl säga eftersom klockan nu passerat midnatt och nytt dygn. Hade jag fullt upp att ta mig upp för att morgonkissa. De var fan som en leksandsrodd över kyrkgrundet. Körde lillgrabben och fullt göra att ta mig ut och in från bilen. Helvetes jävla cysta du stjäl mitt liv. Det är inte cancern som är värst det är du ditt jävla aber. Sovit mer eller mindre hela dagen. Men när gubben kom hem orkade jag inte längre. Det tog 1 timme att packa och få på mig kläderna, sedan fick han köra in mig på akuten. Jag tog mig precis från bilen till akut entrén och där landade jag i en rullstol. Efter lite pyssel och hjälp från 42:an så fick dom dit en pac-nål. Lär nog snart börja sätta den själv 😆 iaf hade jag tydligen feber 38,2 och hög sänka. Hmm inte konstigt. Kroppen jobbar väl för fullt för att få bort den där cystan. Blev en röntgen av lungorna då jag inte kan andas normalt för att säkra så jag inte har vätska där också. Men om man gått up 14kg på 2 veckor och sista veckan 6 av dom. Är det så konstigt att det trycker nedifrån och upp mot lungorna. Ööö nä!!! Setration är helt normal, blodtryck lika så men väl på avdelningen hade jag 39 graders temp 😣 jag fattar inte för jag känner inte av det. Så sjukt, jag som verkligen känner när jag har feber. Räcker med 37,2 annars. Min normal temp ligger på 36,4 ca annars. Nä fy bubblan för de här. Men nu ligger jag på 44:an och bara dagen gryr ska de tappa mig. Hade nog kunnat uthärda till onsdag om jag får vara här men är så tacksam för att få det gjort en dag tidigare.

Ringde gubben och talade om var jag var och vad som hänt efter jag skickade hem honom. Han sitter och är flyg förbannad. Nu får de fan ta tag i den där skiten. Den tar ju snart livet ur dig och inte cancern. Ja jag känner så själv Tomas. Om inte annat tar den livet från mig. Men är faktiskt lite glad att det gått nästan 6v denna gång och inte 2,5v. Men nu gruvar jag mig för ingreppet. Det är inget märkvärdigt egentligen, men som sagt har jag blivit smärtkänsligare/rädd sista året.

Hoppas nu att jag blir utsläppt på onsdag, då ska jag göra allt jag skulle gjort i dag. Min plan var att ringa kliniker i både Finland och Tyskland för konsultation om intensivare och bättre behandling. Jag SKA överleva detta och bli frisk, fast det kändes som att jag skulle dö ett tag i dag. Ja ibland väldigt sällan så känner jag bara för att lägga mig ned och ”dö”, helt enkelt bara gå upp i rök för ett tag och sedan komma tillbaka i min kropp och allt var som vanligt, frisk osv. Men dö på riktigt är jag inte klar för än på läääänge så de så.

Ska väl ta och sova igen nu då, då de har andra tid rutiner här än vad som passar mig. 06:00 ska de sätta antibiotikadropp igen och kl 7:05 är det väl mätvärden och prover som ska tas.

Hemma i går söndag. Höggravid för 4:e gången på 4 månader. 😩
I en sjuksäng måndagsnatten 😩
Jag är tacksam för de jag har och ni vet vilka ni är
❤️❤️❤️

Ett svar till “Mitt i natten…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: