Vart tar tiden vägen?!?


Nu har de gått några dagar sedan jag skrev sist. Men fick en härlig Nellydos i lördags. En sådan fantastisk liten jänta 🥰 hon vet precis vad hon vill. Men sova ligger inte på vilja listan 😆😔 både på gott och ont. Håller på att somna, grinar till tittar på farmor. Somnar nästan igen, grinar till tittar på farmor om och om igen innan hon ger upp. Somnar gott men inte helt avslappnad. Vaknar efter en timme och är go och glad igen. Nu gäller de att hålla ro för snart är det dags att nattsova. Hoppas mor och far fick en god natts sömn tillslut ❤️

Dagarna far bara iväg, tider att passa andas där mellan. Så har veckan hitintills varit. Medarbetarsamtal, provtagning, möten, cytostatika behandling och här är jag nu och halva veckan har gått. I går fick jämten gå på salong för bad och avpälsare turbo2000. Jag orkar inte just nu göra det själv då cystan är i v42. Men de var inte så illa ändå han fick ju mjukost på tub 😂 men när vi skulle gå hem så lossnar låsningen på selen och gissa vem som nappade på det och tyckte livet var latjolajbans. Jo Dunder 😇😂😡 tänk att i skogen fungerar allt klockrent, inkallning, avkallning ja allt. MEN skulle man komma lös på hemma plan då fungerar inget 😭 är man stor måste man vara snäll. Vilket han är som tur är. Med de andra jakthundarna har det varit åt andra hållet smiter man på hemma plan så 20 min stog de på trappen. Men här nä nä nä och ser man matte eller någon annan i familjen så ska de fintas innan man får fast busen 😂

Satt utanför och hörde hur hunn skakade på sig och lät som en liten häst. Tror sagt att Camilla var lika blöt som hunn när de duschat klart 🥰😇😂🥰 efter hårfön så såg de ut som sockervadd i det lilla utrymmet 😂

Ja som sagt idag har jag påbörjat rond 10 av cytostatika och blir bortkopplad på fredag. Så nu ska flaskan på magen följa mig i 2 dygn. Är det jobbigt att bära på den. Nä men besvärligt och lite extra nu när magen är så stor igen. Är nog besvärligt att sköta stomin ändå just nu och sedan en väska med cytopump i fram är lite som extra allt.

Ingen vax och inget hårspray i dag. Morgonpigg svar NEJ så i dag är det mössdag. 😌 men vad jag är tacksam ändå. Jag fick vakna upp till en ny dag.

Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta mig en middagslur. Att få vara ensam hemma är skönt men inte alltid så kul. Men välbehövlig för välbefinnandet. Att ha tråkigt ibland gör att man uppskattar det roliga lite mer. Livet får kännas piss,skit och vademeccum in mellan. Men ge aldrig upp. Det kan inte bli sämre än vad det just nu är i denna stund. Ibland behöver man sova på saken också.

Nästa vecka ska jag iaf få tappa cystan igen och hoppas på att det går minst lika lång tid igen innan ny tappning. Men bäst vore om det aldrig mer behövs göras. Gruvsamt att få göra det? Svar JA. Inget avancerat ingrepp men jobbigt och besvärligt för mig. Men när tappkatetern sitter så är det inga problem. 21/11 ska jag träffa läkaren igen och nya stora prover ska tas inkl CEA. Innan dess ska jag ligga steget före läkaren igen 😉

Men jag har djur runt mig som får mig att le flera ggr om dagen och där mellan skratta. Jag vet inte om Göran tror han är en jämte eller om jämten tror han är en katt. Men snäll är han som låter kissarna sova i hans bädd som jag köpte för att slippa ha alla djur på min sänghalva på nätterna 😣🤪❤️

Hund, nä han är ju en katt 😂🐾🥰
Katt eller nä han är en hund 😆🥰🐾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: