Ja men sådär ja…


Veckan går fort i morgon är det torsdag. Veckan började bra men sedan när man trodde att de skulle bli lugnt så sket det sig. Men så är det när man valt att leva och politiken. Just nu längtar jag tills efter ”jullovet” så politiken får gå in i sin normala rullning 🥰 men som det är efter ett val så är det mycket som ska sys ihop. Rätt man eller kvinna på rätt position. Idag var det gymnasienämd så härligt att få se alla och vara med. De sista gångerna har det krockat med behandling och inneliggande för tappning av cystan.

Annars har denna dag varit ganska seg och frustrerande. Naturligtvis var neutrofila för låga på proverna jag tog i måndags inför behandlingen jag skulle fått i dag. De ringde sent i går eftermiddag och sköt fram cytobehamdlingen en vecka. De som gör mig så frustrerad och besviken är att jag inte får ihop att jag är infektionskänslig 😵‍💫 jag mår bra fungerar nästan som förr men något långsammare 🤭 gubben min och grabben har varit förkylda men inte jag. Vi delar samma hus och jag sover bredvid gubben. Gubben snorade och harklade i nästan 3v innan han blev frisk. Ja vi pussades också. Men inte blev jag sjuk. Antingen så är det någon som vakar över mig eller så spelar min kropp mig ett spratt. Kan vara båda delar med. Jaja nu har jag fått vara deppig en dag iaf så nu är det bara att se framåt upp å hopp och lek typ 🙄😂 nya prover bokade på måndag så bara att hålla i hatten nu då.

Kom ut lite sent i friska luften idag, vet inte om det var ork eller lust. Tror mer på besvikelsen jag känt i dag som ställt till det. Men kommit tillslut plockade undan lite och lite som ska ned i tvättmaskin hamnade i en hög. Någon hade ju tagit min skottkärra till annat. Närmare bestämt tegel. Gubben håller på och bygga upp bakugnen som en gång i värden fanns i gammelstugan. Vilket är väldans bra. Men vi lär nog börja fundera på päronlot (potatisåker) om han ska få baka som han vill 🙄 Iaf så hade jag tagit upp en älgstek så jag skulle få nå mat i mig idag. Så en tur till öns koopen butik. Välsorterad och ombud för både post,apotek och mycket annat. Blev nog lite ”fel” handlat när man går där hungrig. Allt från banan till ölkorv, godis och tårtbit 🫣😂😆 men även det jag skulle köpa och hämta stomisaker från apoteksombudet. Medans jag väntade på att de skulle hitta min kartong med saker han jag börja på godispåsen 😵‍💫 så hungern hann lägga sig innan jag kom hem 😇

Nu ska jag fortsätta sticka på raggisarna till lilla Nelly gumman farmors lilla Rut 🥰❤️ kan nog bli så att jag tar en tur till Nelly och Emma i morgon. Hoppas jag hinner eller snarare bara gör det. Nu gnäller lillhund efter mig så jag får väl lov att underhålla honom lite först 🐾❤️🐾

Men först måste jag få spy ur mig lite till. Cystan har ju som sagt fyllts på igen men inte lika mycket. Men fan vad jag hatar den. Den är i vägen, den tar ork av mig den bara suger. Men fan ta om den ska vinna över mig. Inte om jag får bestämma. Jag har alldeles för mycket bra i livet för att låta detta jävla skit stoppa mig. Så i helgen ska jag ut med delar av laget och jaga kron basta på den. Om jag så ska jaga i färgglada joggingbyxor och högklackat så ska jag ut. Den har stulit alldeles för mycket av mig sedan slutet på juli 🤮🤮🤮

Önskar er en fridfull natt och en fantastisk torsdag. Varma kramar från mig till er ❤️

No filter. Men så här ser jag ut efter maten idag 🫣
Gott va det. Älg kroketter sallad och påsbea 🤭
Så fin, så mycket liv så mycket framför sig. Med risk för ett litet busfrö 😂 jag ska sagt lära henne ett och annat. De ska hennes far bara ha, för han var/är full i bus. ❤️
Så där såg jag ut för 26 år sedan och för 25 år sedan fick det hemska kortet pryda mitt jägarbevis 🫣🥴 gissa om jag var både mallig och stolt då. 😁 under tiden jag genomförde denna utbildning hann jag med att vara både gravid och bli mamma 🥰 nu under hösten har även han den där nickelilltroll fått tummen ur och göra klart sitt. Så nu ser jag fram emot att få jaga tillsammans med honom 🐻❤️🐻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: