Omvald….


Sovit väldigt dåligt i natt då min kära vägrade vända sig åt andra hållet efter flera knuffar under natten. Men han har då iaf fått sova. Snarkandes på både in och utandning. Till hans lycka men mitt förtret..Hur som så brukar jag kunna sova även fast han startat sågverket, men inte i natt. så denna dag har varit både lång trött och fantastisk.

Började med att infinna mig på vårdcentralen för provtagning inför cytostatikabehandling igen på onsdag. Så nu håller jag tummarna för att bli godkänd. För mig får jag inte ihop provresultaten ibland om jag tittar på hur jag mår. Jag känner inte av att värdera är låga. Infektionskänslig osv. Gubben och lillgrabben har varit förkylda men inte jag t ex. Men som sagt man ska inte ropa hej för ens man är över bäcken.

Var en vända till Emmsan och Nelly med en liten filt och schal leverans. Nu när jag äntligen fick tummen ur och fästa trådarna. Så nu kan de både hålla sig varm eller bara mysa i de gosiga garnet. Lillskruttan sov så gott när jag var där och Emma skrämde jag. De var inte min mening ❤️ Jag fick iaf växla några ord med mammsen och Nelly fick jag iaf titta på. Så gott hon sov ute i vagnen lichjänta 🥰

Hem och göra mat och göra sig klar för ett extra KS och ett högtidligt kommunfullmäktige där nya ledamöter tillträdde. Både nyvalda och omvalda. Lite nya saker inom politiken fick jag vara med om som valnämnd för KF. Så alla var extra uppklädda och fina dräkter bars av flera, men inte jag då jag just nu inte kommer i min pga cystan 😢 Men kanske vid nästa tillfälle. Jag kostade då iaf på mig både årtal och hårspray för kvällen. Allt för att hålla lockarna på plats. Ja jag menar faktiskt det. Nu har håret blivit så ”långt” så de börjar bli krokar. 😂

Då var jag på G Fick 8/10 från Nelly hade fått 10/10 om jag haft mustasch 😂
Undra varför hon tyckte det 🤣🥰😂
Här sitter vi prydligt uppradade 😁
😂 ja ibland blir det som det blir
Pausfåglar 😆

Jag är tacksam för ännu en dag i livet, ser fram emot morgondagen med tillförsikt. Just nu i skrivande stund blir jag attackerad av jämten som är full i bus och kärlek. Ett älskat drygo när han sätter den sidan till.

Så sant!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: