Jösses ibland blir det bara punktering…


Gårdagen började fint med att jag lyckades tanka etanol i min kära diesel tack gode högre makt för att det inte var bensin och att det inte blev full tank innan jag insåg vad jag gjort. Detta för att jag i ren frustration ringer och skäller på apoteket hur i hela friden de kan skicka min beställning till ombud i Öje 6 mil från mitt närmaste ombud som är 2 km hemifrån. 🤬 Du måste ha klickat i det. Men varför i hela friden ska jag göra det. Kollar alltid extra att det hamnar på Koopen. Jaja sedan iväg och jobba. Där lyckades jag hacka i lite extra krydda i salladen eller proteinberika den typ. Schopschop schop AJ helvete. Jaja på med papper tryck allt du kan nu Naima få stopp på blödningen. Med en hand och fullt tryck på pekfingret städar jag undan och fixar en ny som får gå ut. Folket bara väller in. Samtidigt går jag igenom förbandslådorna och hittar det absolut minsta tryckförbandet 😖 not. På med det och fortsätta jobba med ena armen på ryggen. Gubben kommer in och ska lösa av mig då jag nu ska sätta mig i anställnings intervju via teams. Ja jösses hur konstig var den då. Kan du beskriva händelse när du har, gjort, löst bla bla bla osv. Men jösses jag har gjort misstag lärt av dom, jag har löst problem som inte legat på mitt bord och gått vidare. Jag är nog för lösningsfokuserad så jag glömmer eller så är jag bara dum i huvudet. Kom på några saker iaf men de var då ja jag vet inte. Men nu är det gjort och så får vi se om de hör av sig. Så nu måste jag fundera riktigt hur jag ska. Men jag är iaf en lärdom rikare. Eller flera. Jag har skrivit mitt livs första CV, jag har påbörjat och gått igenom anställningsintervju från en rekryteringsfirma. Jag kan inte förstå mer än att man kan vara extremt kompetent på papper men irl totalt inkompetent. Eller tvärt om. Jag har fått lära mig de sista åren att ”skryta” om mina färdigheter som jag bara tycker är normalt för mig och inget konstigt. Så bland det svåraste jag någonsin fått göra flertalet gånger och fortfarande lika obekväm med det.

Ja idag fortsatte iaf resan ang apoteksvarorna. Mot Öje och restaurang vita älgen. Men jösses här finns det ju inget. Går in vid dörren där det står apoteksombud. Postboxar och ett litet bibliotek va vad som fanns inte en levande varelse, jo kanske en fluga i någon fönster. De kommer in en man och säger it’s closed. Jo tack de har jag nog märkt 🤣 å fan du talar svenska. Ja och jag har apoteksvaror att hämta här. Men jösses de har ju varit stängt här i flera år 🫣 ops! Tänker jag, vi som talade om för besökare att de fanns en liten butik i Öje där de skulle bo så de kunde förse sig med förtäring. Jaha förlåt det var inte min mening. Ringer iaf apoteket och de kopplar tydligen över mig till en kvinna som bor på orten. Hon har min kartong hemma i hallen. Hon hade försökt att få tag i mig, men eftersom jag inte är sökbar på hitta eller Eniro så har hon försökt få fatt i Tomas både va sms och samtal. Men inte fått något svar. 😂 jag får adressen och förtroendet att gå in i hemmet fast ingen är hemma. Så jag ringer upp henne när jag hämtat och talar om. Sedan såg jag att hon skrivit ett nummer på ordersedeln som förvisso är Tomas men det är inkopplat i åtelkameran vi har i skogen 🤣😂🤣 jag och den där kvinnan fick ett gott skratt och konstaterade att de var tur att inte björnen svarade 😇

Dagen till ära hade jag tagit på mig ett par vita byxor. Tillbaka i Siljansfors får jag lov att fara in till Mora då det felade panco. Och gissa jag har ju vita byxor och vad händer när jag har vita kläder. Jo stomin tycker att jag är för vit. Ilar tillbaka till Siljansfors ringer gubben och talar om att jag måste in i personal Boden och duschen direkt när jag kommer och att pancon står i bilen. Efter en timme av sanering och irrigering av tarmen 2km2 skit lättare är jag helt färdig. Ja jag blir fan helt slut när detta händer. Ont i höftmuskelaturen då smärtisen börjar gå ut ont i höfter och rygg. Inte samma smärta som innan de hittade cancern. Denna smärta känner jag väl igen sedan år tillbaka. Lyckas tillslut iaf ta mig in i restaurangen och få mig en kaffe. Piggnar i lite, upp i Milan för att fixa inför hantverksmarknaden. När vi väl kommer där ifrån tvär somnar jag i bilen. Tomas svänger förbi en bekant för att hämta upp en sak. Jag sover ända till han kommer tillbaka till bilen. Då vaknar jag och har då även världens gamnacke smärta 🙌🏻 sen till nusnäs och hämta en beställning han gjort med Niklas. Helst vill jag bara hem till sängen. Men att få snutta lite på barnbarnet Nelly var som bomull för själen och sinnet. Väl hemma åker kläderna av och morgonrocken på och ryggläge i sängen intas bums. Haft några dåliga nätter då hundarna varit tossiga, men nu har det fått mysa med mig i sängen medans blixten och dunder fört ett herrans liv ute. Men blixten och dunder har bara varit mysiga inne, nu ligger de på Tomas sida av sängen och snarkar i otakt. Ja ibland tar även jag bara slut. Så nu hoppas jag på en god natt utan tossiga husdjur och klåda.

Fick finbesök i Siljansfors igår av en fd svägerska och hennes gubbe. Tack för besöket och samtalet. 💕

Lite komiskt men skönt med kunde med humor. -har du lagat mat på egen hand? – nä fixade den vilda delen i skogsmästartallriken bara 🫣😂 – Härlig då tar vi 2 sådan 😳🤣😂
Jo då det felar en bit men trodde innan jag kunde titta att jag saknade hela fingerdockan. Äää de läker och växer ut både ny hud och nagel 😝
Söt som socker 🥰😍🥰 och samma för på håret som sin farmor när hon var liten ❤️ glittrar så fint i kopparnyans 😍
Inte lika aggressivt som för några dagar sedan iaf, så det svider mindre men klådan består 😥🥵
Hoppas verkligen att mina barn och barnbarn slipper detta elände. Men tror redan att båda mina söner är drabbade. 😢 men inte lika illa än iaf.
🤮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: