Har jag rätt att vara arg?


Ja de har jag, och jag kan använda ett vokabulär som ingen ska behöva höra hur arg, besviken och sorgsen jag faktiskt är. Hur i hela friden ska det få gå så j…la långt. 7/9 står det t.o.m. i min journal efter första besöket där smärtan börjar bli vidrig. Den är inte konstant vidrig utan där mellan hanterbar. Iaf så står det redan där att jag känner mig konstant bajsnödig. Även att jag börjat läcka. 🤔 men inte var de något att bry sig om då jag hade känsel i ändtarmen vid undersökning, även då gjorde det extremt ont. Varför i hela friden blir man så smal i sitt arbete när det är ett antagande på diagnos, när man senare får konstaterat att den antagande diagnosen diskbråck inte är fallet. Nä då går man på tidigare diagnos. Fibromyalgi. Nä jag är så besviken, så förtroendet för vården har verkligen fått sig en törn. Ja jag vet att de också bara är människor, men de är inte för mer än någon annan. Jag har heller inte hört något mer efter hemkomsten i går. Frågan är nu fortfarande för mig vad händer?

Jag är iaf tacksam att IVO kommer att utreda detta. Men kommer det att leda till något. De återstår att se. Nu väntar jag bara på återkoppling från LÖF. Där jag väntar på handläggartilldelning till att börja med.

I dag har jag varit piggare igen då jag inte tog vätskedrivande i morse, så test att ta nu till natten ist. Annars får jag nog se över hur och när jag kan ta det. För ska inte behöva bli utslagen mellan 2-4 timmar på eftermiddagen och kvällen pga av dom.

Iaf har en vän hjälpt Tomas med att såga upp veden som var kvar i dag. Så tacksam var det länge sedan jag hört gubben vara. Ja det var ett tilltag av mig att be om hjälp, men hur ska man när läget är som det är. Sedan får man ta emot hjälpen när de andra kan. Sen var starke Frida framme så gängorna på munstycket på kranen i köket gick av i dag så nu är det ett nytt bekymmer att lösa. Fick god hjälp av svågerns son, men det gick sådär. Så har ny del men den är utanpå gängad, så i morgon ska jag se om jag kan hitta en ”adapter” som jag kan sätta emellan. Så det kommer också att lösa sig utan att riva hela köket 😖 nä nu ska jag försöka sova.

Utdrag från min journal i början av september!!! Känns skönt att det finns skrivet av läkare iaf om ändock en AT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: