Hemma igen…


Ja vilken dag strax före kl 06:00 kom de och gjorde bortom kollen setration, blodtryck 98/65 aldrig legat så lågt i tryck någon gång och så temp 36,5. Å så min glappa käft. Ja jag håller väl på att kallnar helt enkelt. nattpatrullen viste inte om jag menade allvar eller inte. Nä då de är lugnt normal temp för mig men trycket var helt nytt. Men jag mår inte illa är inte yr. Men jag är nattuggla och ingen morgon människa före kl 8 så jag är faktiskt väldigt trött. Med tanke på natten till söndagen med endast 1,5 timmes sömn, som jag skulle ”ta igen” efter jobbet till måndag morgon kl 6:30 😣. Allt de jag gick igenom i går och sedan kvickna till på riktigt fram på senkvällen i går. Tjoho 💃🏻💃🏻💃🏻 när de lämnade mig lyckades jag somna igen och 07:05 kommer en personal Go’morgon glad och med frukostbrickan. Lite smått halvvaken smaskar jag i mig den och håller på och somnar. Då kommer hon igen. Har du ätit upp? Hmm JA. Kl är nu närmare 8 och jag försöker somna om igen. Yeay kl 9 kommer en hel stab med läkare och en sköterska in på rond. De berättar att prov skickats iväg och svar inväntas. Men att dränera ska dras under dagen och jag ska få gå hem. Ok! För det krävdes det fyra läkare 🤷🏻‍♀️ för ingen viste något mer och vad som kommer att ske. Jaja tack för informationen. När de väl gått lyckad jag somna om igen fram emot 10 och fick faktiskt sova ända till 12. Då kommer de glatt in med lunchen. Även denna gång en fantastiskt kulinarisk ögon, doft och smak sensation 😖 samma smak som i går men nu fick vi ris ist för pasta och fläsk ist för kyckling. Färsk sallad och 2 inlagda persikohalvor med en hoppsan gräddklick på. Men de slank ned iaf. Det gör mig så frustrerad att maten inte ens ser aptitlig ut och att det serveras så mycket sockerprodukter på våra sjukhus. Frågade om det fanns frukt jag kunde få till kvällsfikat i går. Inte de nej. Men fick erbjudandet att jag kunde få från personalen. Nej det är eran jag klarar mig men tack för din omtanke ❤️

Runt halv 2 kom de in och tog pacnålen och drog dränet. Jag tog mig en dusch. Ringde gubben att han kunde ju börja röra sig in för han kanske vill vara med när läkaren kommer innan jag får gå hem och jag hoppar in i duschen. När jag står inlindad i handduken och borstar tänderna kommer läkaren men vände, oj jag kommer tillbaka. Vilket gjorde att Tomas hann in 😆 fick utskrivnings protokollet typ. Där de stog vad de gjort, och en medicinlista som inte stämmer. Så där fick jag hjälpa och stryka mer än hälften. De är då tur man håller reda på saker själv. De borde väl se när recept senast skrevs. Ett av dom är över 3 år sedan jag slutade äta. Jaja hoppas det stämmer nu för hälften av det som blev kvar är olika krämer för psoriasisen.

Lite smågrinig när jag sätter mig i bilen över en del som hänt hemma. Jag kan säga att leva med en 15 åring som tror att livet bara är en sandlåda och att det är andras ansvar att se till att saker sköts gör mig helt slut och i dag blev det bara för mycket. In hemma börja packa upp det viktigaste ur väskan som dator, paddor mm. Sätter dom på laddning för om drygt en timme är det möte. Går och lägger mig för jag blev sjukt trött. Kan ju sova 20 min ställer timern på telefon men totalt väck märker inte att den ringer, hör hur gubben startar motorsågen men inte ett dugg brydd i det heller. Vaknar till liv nästan 3 timmar senare. 😳 börjar fundera hur i hela friden det kan bli såhär? Har varit så nu de senaste 5 dagar utom i går. Vad var annorlunda? Jo jag kom helt enkelt fram till att jag inte tagit vätskedrivandes jag fick förra veckan. Detta fenomen dök upp då när jag började med det. Funderar på vad som stod som biverkningar. en av de 2 vanligaste var ju trötthet. I går glömde jag att ta den, så där är nog den boven. För ungefär i samma tid de senaste dagarna som jag blivit så här trött mellan kl 15-16 första dagen sov jag nästan 5 timmar.

Nu ska jag sova igen och fortfarande lika ovis vad som kommer att ske och hur onokologläkaren tänker. Själv vill jag bara att de tar ut fortplantningsorganet och Emil. För jag vill verkligen inte genomgå några fler dränagesättningar, bara för att lindra för stunden. Jag vill ha en permanent lösning. För om det tar ca 2 dygn varje gång på lasarett ger de mig 2 dygn att göra sådant som berikar min själ och mitt liv ist.

Typ så 😂🫣😮‍💨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: