Seg i dag


Tog mig en riktig mys förmiddag i dag. En välbehövlig sådan. Mys med Freja och blixten. Upp och kamma till sig lite å sedan en tur till Mora på ett möte och lite shopping. Sedan till Siljansfors så Tomas fick avsluta sitt arbete och jag fixade med lite annat. Hem och ta tag i tvätten som legat ren och ihopvikt i tvättkorgar lääääääänge men nu jädrar är de där de ska. Tvättat ett par maskiner, dragit upp ny tvättlina ute. Så nu mina vänner kommer det att regna resterande del av sommaren. Ja de är mitt fel. I dag blir det inte längre än såhär.

Den där Dunder tyckte matte va sen med maten så han tog matskålen på en tur 🤪 Ferdinand som luktar på äpplen och är väldans full i hyss nu förtiden. Han kanske är i någon hund 6års kris 😂 han är ju nu mera på toppen av trappan sett ur hundperspektiv. Så som när vi 2 beningar är i 50års åldern. Han kanske tänker flytta hemifrån och skaffa MC kort också. Eller så är han bara allmänt gubbgrinig. 😂 Nä den där han är bara lite trasig eller som jag brukar säga. Han är som en Ikea möbel det är den där skruven som blev över som ingen hittade vart den skulle sitta ihopskruvad 🥰 Vilket gör honom också till våran alldeles egna speciella Dunderplump 🐾❤️🐾

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: