Sådär dag med guldkant


Vaknade i morse och hade lite ont mot högra höften. Tog en snabbverkande och en Alvedon. Iväg på möte med mina fantastiska kollegor, kan inte ha bättre. Sedan spontan som jag är bjöd jag dom med på gofika på vårat enda riktiga kondis som finns kvar i kommunen. Härligt stund med en plan för att göra något skojsigt i sommar tillsammans. Hoppas bara att vi kan få till det. Men jag var fräck och gubben ble små putt då jag tog 57:an i morse. Men den fick sig en tvätt i volvotvätten med varsam hand så patinan inte lossnade. Mötte upp gubben på macken för en kaffe. Sedan i ren desperation inser jag att jag har ju gymnasienämd om en kvart. Den hade jag till nästa vecka i mitt huvud. Så tur att det finns kalender i telefon som påminner. 😱 kopplar upp på vägen hem och in för att skifta till datorn ist. Hann iaf in till fina Ahlstedt för att fixa naglarna. Så nu är dom midsommar fina med julmotiv. Tjejen skratta du är för underbar, detta var otippat. 🤣 ja jag har ju aldrig varit som andra, har gått min egen stig till mångas förtret och fleras lycka inkl min egen. Så om jag säger som så att får du ett långfinger från mig kan det vara av kärlek eller besvikelse eller bara för att jag vill retas lite. Men tänk då på renen som ska jobba till jul och nu får njuta av halm och fina skogsbeten, för om snart sex månader börjar han sitt intensiva jobb. I år ska jag se till att han inte behöver vara utan jobb, för ska ösa över mitt barnbarn saker 🥰 en vända till tygstugan blev det efteråt och inköp av tyg så i morgon får gubben ta Volvon till jobbet 😎 hoppas bara att jag har ork. Sitter just nu i bilen vid Saxviken och skriver detta och värken har blivit något värre. Så intag av näring och smärtis och vatten. Hoppas nu bara att detta inte är något illavarslande. Så får ringa Onokologen i morgon bitti om det inte släppt. Jag stig en hel del i går så kan vara de som spökar då det är höfterna som gör ont. Innan jag somnade i går så skrev jag ännu en egen begäran till reumatologen. Denna gång något vassare. Så vi får väl se om det blir samarbete mellan dermatologen, reumatologen och Onkologen då jag varit smärtfri när jag åt methorextate och fram till nu på cytostatikan. Kan vara att det var 2 v mellan behandlingarna och sänkt dos som gör detta. Att det är pso i entesiterna. Strax bär det av till närradion för inspelning av spottar inför valet. Sen vill jag bara hem och lägga mig känns det som just nu. Kommer att skriva lite till här då men nu tar jag en paus och njuter av vår vackra kommun och län. Jo förresten kom på att om jag inte skriver detta nu så kommer jag snart att glömt det. Var en sväng hem till våran kalaskulegumma med en liten gåva till henne och Niklas. Köpt en komfortkudde och hoppas det hjälper Emma att få sova bättre den sista tiden nu så hon orkar genom förlossningen. Så jag sa så att på natten ska hon ha den och Niklas får ha den på dagen till bäbis kommit. Sedan har dom en fantastisk kudde för amning eller flaskmatning. Känns så gött att få göra något för dom om ändock lite. Fick även frejsan med och lämna hos Nicke på jobbet då Emmsan skulle på lasarettet senare så slapp hon åka att å fram. Sa åt henne och genom å lägga sig och krama kudden och kanske sova en skvätt innan. Så hoppas hon gjorde det och att hon vakna i tid så hon inte sov över tiden på lasarettet 🤪😜 men nu ska jag ta en paus.

Nu är jag tillbaka igen 😁 blev en toppen kväll på närradion och bra spottar som till. 😊 sedan kände jag att jag ville göra något mer med radio och erbjöd mig att läsa in reklam om det behövdes. Har saknat radiosändningar. Började med en spontan kväll på Orsa närradio när de felade folk och radion höll till på skeer. Sedan trillade de på och sedan en period med ett rock’n’roll program som sedan flyttade från Mora till Orsa. Efter det blev det inget mer än inspelning med spottar in för valet 2018. Medans vi sitter där och gör lite politiskt arbete frågar Roger mig om jag ville prova att läsa reklam direkt. Hej hoppsan spontant och roligt så nu är det gjort också. Så skoj att göra nya saker. Så nu står jag på reklamlistan också. 😃 varför inte ta tillvara på tillfällen som ges i livet. Men lär så länge man lever. Så planen att komma hem i tid och lägga sig liksom sket sig. Men vad gör det när man har trevligt folk runt sig. Men i morgon ska jag de ned på flaxandet. För de behöver jag nu. Göra de som ska på så lång tid som det bara går. Hoppas smärtan lagt sig tills i morgon annars måste jag nog åka eller åtminstone ringa onkologen. Jag har nog aldrig varit orolig över eller rädd för smärta förr men nu är jag lite av det faktiskt, så det blir nog ett samtal i morgon.

Nu är bilen ren och jag är torr 🤪
På tur hem till Emmsan ❤️
Åker man raggar bil med farmor får man sitta fram 🐾💕🐾
Säg hej till Rudolf 🎅🏻
En paus i vardagen behöver man inte åka långt för. Andas och se dig omkring det finns alltid något vacker och fridfullt att vila sinnet och ögonen på. Så tacksam för det. 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: