Det rullar på….


En lunchbokning och en kvällsfika bokning på totalt 55 personer och övriga gäster. Men det fixades utmärkt. Så tacksam för de som jobbar med mig. Jag ringde iaf onkologen i morse och rådgjorde ang värken. Så nu kan jag/vi känna oss lugna igen. Talade om att jag skrivit en egenremiss till reumatologen igen och begärt att ett samarbete mellan dom, hud och onkologen behöver uppföras. Så vi får väl vänta se vad de säger. Men bör hända något innan jag ska ha min vilo period från cytostatika, så kroppen får återhämta sig.

Iaf så när vi skulle åka hem så va de då rena turen att vi hade varsin bil. Fick lov att rädda både gubben och en av grabbarna som jobbar med mig. Gubben fick soppatorsk och grabben har bekymmer med elen i repan så han fick jag åka å hjälpa med lite ström. Så både bensin och ström räddaren. Kändes lite komiskt. Men vi alla tog oss hem alla 3 iaf. Väl hemma skulle jag koppla upp och skriva faktura underlag, men då krånglade internet även här. Mitt i rusningen i Siljansfors hände samma sak vilket gör att kassan lägger ned. Så då blev det nödlösning med kontanter som jag sedan fick betala in med mitt kort när det väl kom igång igen. Men det blev stressande, men de fanns ju en lösning på det också. Tänk att alla prövningar ger en lösning om man vill. Och turen att man hade någon krona kvar på kontot, nu när bensinpris är så j…..la högt. Om man som iaf jag är beroende av bil för att ta mig till och från jobb tex då det inte går bussar som passar och man får en restid på 1,5 timme för att sedan vänta i 1 timme före att man ska börja jobba. Känns ju sådär att vi på landsbygden och glesbygden ska behöva bli ”straffade” för att det finns dom som önskar att samhället urbaniseras totalt. Utan lads och glesbygd dör Sverige om inte annat blir vi ännu mera av andra länder och import av mat, el och mycket mera. Nä låt dom som har en kollektivtrafik som inte behöver vänta timmar för att ta sig eller vill vara spontana betala minst dubbelt så mycket på bensin tex och vi som är lantfjollor betala mindre. Nä nu får jag nog lov att sluta skriva annars spårar jag nog ur. Har iaf haft en bra dag.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: