Oj oj oj!


Herre jösses vad tiden går fort. Lördag var det heldag i Siljansfors med styrelse och personalstaben för sommaren. Jag själv flöt bara runt och peppade, och visade lite saker och gav tips i köket. Vattnade blommor och var allmänt glad och tacksam över den hjälp som styrelsen gett mig och Vaktis. Igår var det sovmorgon delux och så var vi iväg och fick oss lite massage jag och gubben. En sväng till Siljansfors för att kolla av det sista så allt var på plats inför dagens säsongspremiär. Lite nervöst att allt skulle fungera i dag var vi allt i går. Orolig över att vakna i tid så blev inte sömnen den bästa. Idag började min dag med politiskt uppdrag för partiet. Alla partier som har representanter i kommunfullmäktige fick en inbjudna till gymnasieskolan för en förmiddag mellan 9-11:30 med varsin dag. I dag var det vi och vilken underbar tillställning med många kloka samtal med ungdomarna. Kändes som jag kunnat varit där hela dagen men tiden bara rusade och 2 timmar gick väldans fort. Detta är en del av samhällskunskapen de har i skolan, tyvärr har vi chansen endast var 4:e år just nu. Vilket inte gynnar alla elever. Så jag hade lätt tyckt att detta skulle vara varje år. Dels så får vi lyssna på vad ungdomarna har att säga och dels för att väcka det politiska intresset hos våra unga. För att få in fler unga att engagera sig politiskt är av stor vikt om inte medelåldern i politiken ska stiga ytterligare. Efter det bar det iväg till jobbet och rädda showen 😆 enkelt men svårt att förklara över telefon. Ställa i ordning i Milan för bokning i morgon på 19 personer. Ringa GB för att få varor som inte vi fick fast det var beställt och stod på följesedeln. Kolla över för att göra en beställning till Berglunds. Förbereda för morgondagens mat till bokningen. Avslutade dagen med ett kommunfullmäktige. Underbara människor även fast vi har olika politiska åsikter.

Väl hemma möts jag av dödsbud, vilket gjorde ont även fast jag inte känner personen. En kollega till gubben på hans ordinarie arbetsplats. Endast 58 år och en narturligt dödsfall. Känns så fruktansvärt orättvis. Men Blixten var iaf glad när jag kom hem, Dunder låg under hundkojan och surade han som alltid brukar komma och boffa på mig och vi pratar med varandra. Surkula. Just nu ligger jag här och bara tänker sova strax. Ja kan endast sammanfatta dagarna med oj oj oj vad tiden bara försvinner snabbt. Det kan faktiskt tyda på att man har roligt och trivs. Med tillägger att jag fick åka ett extra varv i rondellen vid gymnasiet pga vägbygget så förvirrade jag mig. Men vad gör de nu har även jag gjort som så många andra där. Snart kommer det säkert upp skyltar att om man klarar att ta sig genom rondellen på första försöket har du vunnit en rostfri brödrost med auto review 🤪

Jag och ett glatt städande gäng som bjöds på den nya hemlagade rätten på menyn skogsmästartallrik till lunch och kaffe och glass när arbetet var avslutat 🥰
Glass sugna gubbs innan kommunfullmäktige 😂
Här va det igång 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: