Fulltös


I dagarna 2 har jag jagat gubben och gjort det jag orkat fördelat på många timmar med många längre pausar. Det gör mig så frustrerad så ni kan inte tro. Jag har något lättare att acceptera det nu än för 1 år sedan. Värken som kom smygandes under förra året slog verkligen tvärnit på mitt liv nästan tillslut. Nu när jag inte har den där jävla värken då bromsar orken mig vilket är svårare att acceptera men det går, sakta men säkert åt rätt håll med acceptansen. Satte mig med schemaplanering i går kvällst. Det gick ju bra typ inte. Fick till 5 av 14 veckor. 2 problem, 1 många huvuden 2 inte den blekaste hur många bokningar och besökare det kan tänkas trilla in. Det 3:e är jag, har lite svårt för att inte lägga in mig på schemat. Det är samvetet som spökar så ville ventilera det med gubben i går, jag jobbar med så många psykiska saker med mig själv så jag blir trött bara att tänka på dom. Iallafall så försöker jag förklara varför jag känner som jag gör. Gubben titta på mig och helt rakt -Utan dig på den administrativa sidan, ditt styre, planering av mat och inköp och kunskap kommer detta inte att fungera, för ingen av oss andra har det. För oss är du guld värd för du är inihelvete bra på det. Du ska helt enkelt göra sådana saker och glida runt här som en hustomte. – Ja jo jag vet mycket väl min uppgift men du måste bara förstå mitt kaos. -Nej! Det gör jag inte. Så var det klart. Om ni inte läst boken kvinnor från Venus och män från mars, så gör det bara!! Det förklarar ofta en hel del för mig i våran relation, kan vara mycket av det som gjort att vi fortfarande håller ihop 🥰 Men sedan vill jag bara vädra något som gjorde mig fruktansvärt irriterad i går. En leverantör levererar med postnord. Vi gjorde kväller i förrgår halv5 då vi suttit och väntat på leveranser. Postnord chaufför har tidigare ringt 1-2 timmar innan de beräknar komma. När vi kommer till Siljansfors i går så kollar jag telefon och då har vi fått ett sms från postnord att de försökt komma i kontakt med oss dagen före, och därför ej kan leverera varorna kl 16.50. 🤬🤬🤬 inte ett missat samtal fanns i telefon. Så nu skulle varorna finnas på macken inne i Mora. Tomas och Vaktis åker dit och då har vi i ren frustration missat den där lilla detaljen efter kl 16 nästkommande vardag. I dag ringer jag postnord och är mäkta imponerad under samtalet. De kunde boka ny leverans till tisdag tidigast. Jippie varorna ska vara på plats innan öppning på måndag. Ringer äldsta grabben och finner en lösning. Innan vi kan åka för att fixa detta så kommer ett nytt sms från postnord att paketet finns att hämta på deras terminal på andra sidan Mora så nu blev det plötsligt ännu längre att åka. Hade talat med äldsta grabben och vi hade funnit lösningar på problemet då denna pall även vägde nästan 115Kg. Tar halva lösningen och bränner upp till den där terminalen. Lasthjälp som ja jag vet inte vad. Hade det varit lite service hade de salt kom in på området så tar vi trucken eller vi har en bra lastramp så vi ordnar fram den. Nä då kör de ut den på kundgods platån med en pallkärra lossar och önskar oss trevlig helg. Vi kan inte plocka av pallen för då skulle vi inte kunna surra varorna. Det slutar med att vi hjälps åt att lyfta ned pallen på släpet själva och knuffa fram det till mitten på vagnen och sedan surra fast den. Tack postnord för er kundvänlighet så jävla mycket, inte ett dugg förvånad över att andra leverantörer finns med bättre service dessutom. Så trevlig helg på er med 😡 problemet löstes iaf utan er hjälp så nu kan jag vara lugn när allt är på plats iaf. 😁 Sedan tog vi fredag ätit gott och nu ryggläge och tvhäng. I morgon kommer hela personalen ut till Siljansfors så vi kan introducera dom lite mer och de får vara med och provlaga mat och göra såser från grunden. Ska bli så roligt att träffa alla samtidigt 💕 Sedan hoppas jag på att så många som möjligt i styrelsen kommer så den sista städningen av området kan bli klar. För de ska även bjudas på lunch på vår nya hemlagade lite exklusivare rätt på menyn. Nu ska jag ladda kaffebryggaren, borsta tänderna och hoppas på en god natts sömn.

Är inte så konstigt att man har fullt upp att försöka stå ut en dag på jobbet i denna miljö 😉 finns inte nå bekymmer med att stå ut med detta inte ens lite
🥰🥰🥰
Lite så här känns det ibland när man pratar med gubben🙈🙉🙊
Undra vem det kan vara emellan åt 🙈 så känns det när kroppen säger stopp.

Ett svar till “Fulltös”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: