Lååång dag


Dagen började med att packa väskan och bege sig i god tid mot Siljansfors. Flera möten under dagen och kvällen. Först ett region möte med patientnämden, sedan kommunstyrelsen informationsmöte med ett avslutande alliansmöte. Där mellan har jag jobbat. Glassen kom i dag och nya smaker från GB som firar 80år i år och jubileumsfärgen är rosa och vit precis som gamla hederliga vaniljpucken och jordgubbspucken 😍 putsat fönster vattnat blommor, talat med revisorn, leverantör och många fler putsat fönster, dammat mm. Känns att det är en vecka sedan jag fick cytostatikadroppet då jag känner mig lite piggare eller så beror det på att jag gör en sak i taget 🤣 Ska göra lite fler småsaker i kväll sen blir det tack och godnatt för nu är jag tröttig i mössan 😴 Jag är så glad för de som finns runt mig på jobbet, tänk er själva och vara omgiven av ett gäng goa gubbar. 🥰 har även haft en praktikant med i dag på 4 tassar. Han har mest njutit av solen och värmen, kanske borde köpa solskydd till blixten 😂 I morgon planerar vi att bli klara med städningen sedan är det bara att invänt leveranserna som är kvar.

Gubben fick frågan i dag, hur är det med Naima egentligen? Hon ser inte ens sjuk ut! Vågade inte fråga henne 😆 Nä de är ju så och är både tacksam och otacksam för det. Tacksam för att jag är så pass aktiv som jag är, otacksam för att när jag inte har kraft eller ork så syns det inte och förväntningar är andra än mumlande svar eller snälla jag orkar inte låt mig va. Det sistnämnda är svårt för en del ibland att ta. Nej jag går inte på kryckor har inte huvudet i bandage och plåster i pannan hjälper inte, då jag fick frågan vad har du gjort i pannan då? Jag har mitt hår kvar, försöker sköta mitt intag av kost och tillskott så blodvärdet inte sjunker under 100. Det finns ett ställe jag kan dra mig tillbaka till och faktiskt kan få sitta ifred. Då går jag på toaletten och bildligt talat sätter mig och blindbajsar, läser eller spelar Uno på telefon 😂💩 apropå det så är det underbart att få göra det på utedasset i stugan medans man lyssnar på fåglarna och studerar naturen 🫣 Ja jag vet faktiskt inte var ifrån jag fått min/mitt jävlaranamma och pannben ifrån. Kan vara många saker som gjort att det blivit så. Både på gott och ont. Vilka kontraster jag har ser jag nu när jag skriver. Allt från galenpanna till vrångskånk. Där mellan är jag penntroll, träsktroll, prinsessa och mullemeck. Helt plötsligt skrev jag positiva saker om mig själv som jag tycker, var kom det ifrån. Får kanske fundera över mina dåliga sidor tills i morgon.

Kollar på Polarpriset just nu och så fick jag en sådan där tossig tanke igen. Hyllningen till Iggy pop så kom tanken när bilden svepte över vår kungafamilj. Undra vad kronprinsessan lyssnar på när hon vill rocka loss, vad för ”Opryd” klädstil har hon när inte någon ser. Är det punk stil, rock’n’roll stil, reggae stil? Eller är hon helt enkelt en klassisk kvinna. Ja vi är jämngamla och jag kan ena stunden vara väl klädd nästa mjukisar och raggstrumpor i foppatofflor och mössa. Men trivs bäst i jeans, linne jeansjacka eller mc jackan. Där mellan i en härlig rockabilly klänning. Nä nu ger jag mig för i dag och mina knäppa brainstormingar 😂😂😂

Otroligt jobbig arbetsmiljö 😉
Måste nog göra något åt arbetssituationen 😂
😇😇😇

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: