Första arbetsdagen


Som ni kanske förstått så har jag varit sjukskriven på mer eller mindre sedan början på december. Men under den tiden har jag också varit tjänstledig på 25% för politiken och för min egen skull. Skulle jag suttit hemma utan några åtaganden eller måsten och utan social kontakt denna tid hade jag inte mått som jag gör i dag. Även fast de mesta politiskt varit digitalt så har jag fått integrera med andra människor än närmaste familjen under denna tid. Nu är jag sjukskriven på 25% from i dag och tjänstledig på 75% börjat jobba 50% och politik 25%. Fasiken va skönt det var att få börja jobba. Som det är nu fungerar det då jag kan göra mina timmar på den tid jag behöver med pauser utan att det drabbar någon. Så i dag kan jag stolt säga att jag gjorde mina 4 timmar på 5 timmar och jag fungerar än trots att det är kväll. Trött i kroppen är jag min inte lika trött i huvudet. Nu hoppas jag bara att detta håller i sig. På väg till jobbet så tyckte stomin att jävlas var en toppen idé 😣 så det blev akut stopp vid vattnet och tur var så de. För inte hade jag vatten med mig för tvätt. Med hjälp av gubben så fick jag blöta lappar att tvätta mig med, medans jag kröp ut kläderna. Löste problemet och in i bilen för fortsatt färd mot Siljansfors skogsmuseum och restaurang. Medans jag gjorde endel kontors arbete och ringde samtal städade Tomas klart köket. Sedan var det dax för KRB för min del. Fick lov att lämna vid 15 då jag hade lite att göra för kl 16 hade jag tid för att fixa naglarna igen 🥰 tiden rann iväg så jag fick lämna Tomas i Siljansfors och åka till Mora själv ändå kom jag 3 minuter försent 😣 men de gjorde inget. Underbara fröken Ahlstedt och hennes lilla söta hund Milo väntade på mig med ett varmt välkomnande. 1 timme där och sedan tillbaka för att hämta Tomas. Kändes taskigt om han skulle få lov att sova kvar på jobbet i natt. Men tror inte han hade klagat över att sova i en eldpallkoja heller 😂 väl hemma så kom välkomstkomitén och mötte upp 🐾🐾🐾🐾 jag har mått bra i dag men väl medveten om att jag inte är 100 än på långa vägar. Kroppen full med gift så ska man inte vara 100. Men idag har jag accepterat orkes nivån bra och balanserat den väl. Vad som händer i morgon är en annan sak. Mycket politik i morgon blir det och lite jobb emellan. Kan inte klaga på miljön jag är i, bara den ger själen ro. Mitt i skogen och eld i den öppna spisen, tänk om fler kunde få ha det så på sin arbetsplats. Även omgiven av goa kollegor även här fast de flesta är gubbar 🥰 En av dom kan jag t.o.m. pussa på när jag vill 🫣😂😁 Detta kan bli vår sista sommar tillsammans för mig och gubben ( vilket ni vet att jag inte hoppas på för ens om 40 år ) vilket också innebär att vi tillsammans ska göra det bästa av den. Vi får vara tillsammans dygnet runt om vi vill. Tänk er att få vara chef över sin käresta både hemma och på jobbet 😉😂😉 de ni…. Kan faktiskt sluta i katastrof också 🤣🤣🤣 Inte då detta kommer gå så bra är jag övertygad om. I morgon åker jag först, sedan får han komma efter. Misstänker att det kommer börja trilla in varor i morgon. Så nu fylls det på glass, dricka, mat och förbrukningsmaterial. Städning av servering och altan ska också göras. Det är nära nu. Bästa kommentaren av Tomas i dag var att tur vi är lediga på torsdag. 🫣🤔 Ööö nä älskling vi jobbar då. Men är du tokig det är ju en röd dag. Hallå du är inte rakveckoarbetare längre för stunden. Här finns inga röda dagar och det kommer varor på torsdag precis som vilken annan vanlig veckodag. Så välkommen till det arbetsliv jag haft i 25 år. Att vara ledig en röd dag är lycka när det händer. Men 6 juni då? Ja jag vet precis vad som gäller då. Slut på samtal i denna fråga. Så jag har nog lite om ändock lite power 🤣 Min tanke var att skriva helt annat här men de glömde jag vad det var så nu blev det sådär förvirrat spontant igen.

Lyx 🥰
Om vi vore hundar 😂 gissa vem som är vem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: