Trött


Hade en riktigt skit natt i går natt. Efter några måsten så landade vi hemma igen och jag kröp ned i sängen och tvärsomnade. Vaknade efter några timmar men hade ingen ork. Jagade på gubben så han fick laga mat. Åt och kröp upp i sängen igen. Somnade om och när klockan ringde i dag var jag fortfarande trött 🥱 iväg till optikern och när jag nästan var klar så tyckte stomin att nu jävlar har jag skött mig så länge så nu ska du inte känna dig lugn längre. Veckans superläck, stackars optikern 😔 tur sista kollen gick superfort. Lyckades iaf ta mig in på toaletten och börja saneringen 😣 första gången på länge som jag lämnat ombytet hemma. Men som tur var hade jag privatchaufför i dag som satt i bilen. Fick skicka han på gågatan och köpa mjukisbyxor och en t-tröja. Lyckades iaf tillslut få till allt och väl ute bland alla bågar känner jag ska jag orka dehär. Orkar jag åka tillbaka en annan dag. Nä jag gör det nu. Hittar tillslut 2 bågar och så nya linser. Ingen konst att göra slut på 5,5 tusen så där. Helt fantastiskt att ögon och tänder inte hör till kroppen. En vända på maxi och sedan hem. Tomas lagar mat och jag gör klart det sista på bokföringen till VVot. Lite andra utskrifter som också ska skrivas ut. Vet inte varför men har varit oense med skrivaren en längre tid så det slutade med att jag installerade om den idag. Hoppas nu bara att den sköter sig. Fixa spårbart på revision till revisorerna. Så nu ligger det på väg till Gällivare till första revisorn, sedan tillbaka till Dalarna och efter de så ska det landa hos mig igen för arkivering. Nu är kl inte så mycket och solen skiner men jag går och lägger mig. Gissa vem som somnar jo jag. Vaknar efter nästan 2 timmar och orkar inget. Men då tyckte stomin att nu kör vi är igen 😭 ombyte nr 2 och skönt att det var hemma. Jagar ner gubben så han får dra igång varmvatten. Sanering ännu en gång. Får med mig tvätt ned och själv in i duschen och sedan ren tvätt med upp och en ren Naima 😊 lyckades tillslut sortera upp tvätten och lägga in den där den ska vara. De tog tid med en korg, står en till nere och väntar på mig. Den får vänta faktiskt. Kollat på masked singer🎼🎶🎶🎶 funderar över om jag glömt något i dag, det känns så men det lär ju inte springa ifrån mig.

Oj 😳 ögonbrynen behöver hjälp, lika så jag.
4 år gammalt foto. 🥰🐾 kan vara 5 med i höst. Iaf jag och dunder i Alfta på ÖSA dagarna. Social träning för hund och ja jag gillar skarp rosa/cerise. Jag tänker ofta på sådana här bra minnen som gör mig varm i hjärtat. Om så med bara mig själv, ungarna, djuren ja hela min familj även de som inte finns längre. Det är detta som gör att jag inte är klar med livet. Jag vill skapa nya härliga minnen som vi alla kan se tillbaka på tillsammans, le och skratta eller bara njuta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: