Lilllördag


Haft en bra dag med många tomglo tillfällen tilltrotts. Ett möte med 3 av mina kollegor som jag uppskattade väldigt dels för min egen skull men även deras. Hoppas att nästa träff blir lika bra. Jag vill verkligen inte att de ska få dåligt samvete om jag inte överlever detta skit. Varför sa jag inte? Varför gjorde jag inte? Samtidigt som jag jobbar på att ta emot empati/omtanke utan att behöva prestera tillbaka som tack. Jag har hela mitt liv haft svårt för att be om hjälp när orken inte finns. Mycket för att jag de flesta ggr inte fått hjälp när jag bett om det, vilket gjort att jag slutat be om hjälp oftast. Jag har alltid varit en problemlösare, för det finns inga problem det gäller bara att hitta rätt väg. Jag försöker just nu hitta min rätta väg att lösa det stora problemet jag går igenom. Ändtarmscancer med en massa metastaser på bla levern. Med bland annat att ta en dag i taget, hitta minst 2 bra saker som hänt under dagen, acceptera att jag får vara trött och slö att min kropp faktiskt blir fullproppad med gifter som tar mer än bara cancercellerna. Men att de stunder jag kan/orkar ska jag leva i lagom fart. Idag testade jag t.o.m. plåster i pannan som visuellt att jag är sjuk och orkar faktiskt inte just nu. Kan säga att det hjälpte föga men jag har iaf testat en gång, så ska köra detta flera gånger. Det kanske fastnar tillslut.

Jag var och hälsade på gubben på jobbet och instruerade honom lite, det är nytt för honom att starta upp något från grunden. Köpte med lite lunch till oss så vi lunchade i en fantastisk miljö. Vi hade goda samtal och han listade upp vad och var som det ska göras saker. Vi konstaterade också att bokningar bara trillar in och att pandemin har gjort människor törstande av att ha fysiska möten. Så jag önskar verkligen att det bör vara måndag snart så jag får börja jobba på riktigt för att få ihop säcken, för öppning. Men den största utmaningen är att få Tomas att förstå vad jag menar i vissa saker 🤣 klartext är viktigt, kanske t.o.m. lägga in bilder 😉 men som sagt män har svårt att förstå vad kvinnan menar ibland 😆

Avslutar eftermiddagen och kvällen i min schäslong med Loman mys framför tv utan tankar utan bara att glo. Men i morgon måste jag ta mig tid att åka till pappa som nu är hemma igen från sin lilla resa ❤️

Loooooman ❤️
Kurrmaskinen 🥰
Det innebär att på 10 timmar är det 8,7 olika känslor i timmen 🤪 så passa dig för mig 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: