Dubbelt upp 2 dagar med politik.


Igår var det en fantastisk eftermiddag i vänners goda lag. MoP, M, KD och L gav bort en present med 3 rätters middag till Peter Helander i 60års present som vi har äntligen lyckats passa ihop tiderna och genomförde i går. Tack vare att proverna och cancern gått så mycket åt rätt håll, bestämde jag mig för att även njuta av goda rusningsdrycker till den goda maten vi lagade. Förrätten bestod av smördeg med crémefrech, sparris, parmesan och citronzest. Varmrätt Görans marinerade entrecote och ljummen potatissallad på rostad potatis med senap, roccula, jordgubbar. Även 2 kalla såser en med feta och en med örter. Efterrätten bestod av pannacotta toppat med jordgubbar och citronzest. En väldans trevlig middag och trevliga samtal och goa skratt. Vi fortsatte de goda samtalen och tiden bara gick och försvann. Själv trodde jag att jag skulle lämna WO senast kl 22, senast 23. Men kom inte hem för ens 4 i morse 😆 inte överförfriskad utan alldeles lagomt glad i hatten. Så nu blir det ingen alkohol igen på 3 månader då jag kör igång med cytostatika igen på tisdag. De säger att jag ska leva som vanligt men jag vill inte fresta på min redan utsatta lever mer än vad nödvändigt är. Samtidigt som jag kan vara fruktansvärt tokig och glad utan så gör det mig inget och en kall pilsner under sommaren kan jag ändå unna mig då det finns goda alkoholfria alternativ även alkoholfria drinkar 😁

Idag var jag förs vaken och hade en god mysförmiddag. Var förbi Pake och lånade hans stekhäll då den är stoooor och Tomas åkte till stugan och hämtade våran lilla ☺️ fast den är den stora murikkan. Sedan mot Siljansfors och morapartiets event. Blev en bra dag och den ska upprepas vid tillfälle. Så det blev nästan 5 timmar där på eftermiddagen. Gick några hamburgare och grillkryddan flög för vinden i vindbyarna som kom när jag skulle krydda burgarna. Hem plocka ur bilen och ta lillhunden med och fara till svärmor och hennes vedhög. Blev ett par timmar där också. Så nu är jag nöjd för denna helg. I morgon är det en ny dag och en ny vecka som börjar, vilket också innebär nya möjligheter. Nu ska jag bara mysa resten av kvällen 🥰

Hon som aldrig kan se ut som folk på kort 🤭🫣
Börjar fundera över vilka fryslortar de finns 🥰😂 härligt väder att umgås utomhus i. Härliga gänget.
Nu har hedersgästerna anlänt och välkomst dryck m tilltuggs mingel. 🥂🍿
Undra just vad det är för grillspellning där i hörnet 😂
Mingel pågår 😃
Nu är det dax och förrätten ligger på tallriken
🍽🍛🍽
Nu är vi alla mätta och glada ☺️ och kvällen är fortfarande ung 😉
Det går åt rätt håll. Snart är det dax att ta itu med våran egen ved också. Men som vanligt nu för tiden blir jag arg på mig själv för att jag inte har styrkan jag hade. Börjar fundera på om det är silmjölk i armarna. Men fortsätter det så här är jag kanske tillbaka om ett år igen 🏋️🏋️‍♂️🏋️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: