Ibland får man vara lat eller?


Tänker att i dag blir det ett kort inlägg, men innan jag är klar kan jag ha lurat er. samma skit natt igen. Börjar fundera på om jag backar i åldern, eller om jag skulle varit född som tvättbjörn. Sova på dagarna och aktiv på nätterna. Jag kan inte hitta något annat att skylla på, ingen smärta, slak i kroppen och knoppen men inte somnar jag ordentligt för de. KRB i dag och många funderingar väcktes i min hjärna. Ska bara bearbeta dom lite så får vi se vad det blir för kaka av dom. Efter tänkte jag att nu ska jag slappa lite, det gick ju sådär typ en halvtimme. Solen sken ju så de knakar i backen. Så upp och ut, blockat upp en massa skit efter en ung herre jag delar med min käresta. Blev iaf 2 sopsäckar 😖 hoppas han vänder snart för han vet verkligen hur det ska vara. Sedan har jag nu ställt ut mina sommarblommor på altanen även mina egen sådda. Men kunde verkligen börja gråta då jag såg att någon har haft ned lådan med frösådda palettblad på golvet och så landade naturligtvis upp och ned. Får ge det en ny chans men så jäkla trist. Sedan en sväng till återvinningen och Mora. Hem bädda rent i sängen och nu sitter jag på sängkanten nyduschad och tagit en lergigan för att hoppas på en bättre natt. I morgon börjar dagen 8:30 med egenvård sedan hoppas jag att jag orkar vara på plats hela dagen i möten som startar med KS.

När matte sitter på toa och blindskiter så lägger jag mig på golvet och väntar ut henne. Hoppas hon domnar i benen snart 🤣
Min borg så passa dig för att ens tänka tanken att röra mina ulltussar för dom är MINA 🤥
Före bild, med spänning får vi se hur det blev i morgon 🤭
Varje gång jag ser denna text tänker jag på Niklas min äldsta trollunge. Behöver jag berätta varför? Tror inte det. Vet inte hur många gånger jag suttit som mamma och pussat och blåst på de stackars lilltårna. Har det inte varit hörn så har det varit annat. Hoppas att hans otur övergivit honom. 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: