Glad och lite sprallig


Vilken dag, fyrfota barnbarnet tycker att jag ska kliva upp när gubben och Nils går på morgonen. Där är vi inte kompatibla med varandra, då jag ett inte är någon morgon människa två så ligger jag hellre kvar och myser om jag prompt måste vara vaken. Hon ville ut så då fick hon väl det, trasselsuddan som är väldigt speciell. Efter en stund ville hon in och busa med Dunder, men jösses vad hon pratar 😂 Smilan är inte så rolig då hon inte gör något medans Loman är mer rolig och hon tror han vill leka när han spottar och fräser 🤣 men snart så har hon väl fattat att det är bättre att va kompis med kissarna. Fortsätter förmiddagen i lugn och ro, kaffe å macka på säng slötittandes på Nyhetsmorgon. Sedan upp och kamma till sig lite. Chansade på vita tights i dag och en tunika, vädret var i den temperaturen. Packa handväska, ryggsäck och stomi väskan. Ut med hundarna och när jag ska sätta in Dunder i hunngårn och har frejsan i andra handen, medan jag böjer mig fram och ska knäppa av kopplet på jämten. Då får frejsan syn på smilan och ska ”jaga” katt rycker hon till så jag slår huvudet i hundgårdsdörrkarmen. Galvad fyrkants profil 🤕 satan va ont det gjorde och det var nära att vi blev osams på riktigt. Men tur är väl att jag inte kan bli riktigt arg på djur och att hon är så enormt söt 😍🥰 ”Lastar” in henne i bilen och sedan bär det iväg in till Mora och trafikkaoset som råder där just nu. In på macken jag måste ju ha lunch så det blev en grillad i baguette och en latte. Sedan fortsätter vi hem till Emmsan med Frejsan 🤪 pratar lite med Emma sötnöt medans Freja är som ett litet barn och hämtar sina små saker och ska visa farmor 😂 både gummiband och ”snöret”. Sedan blev hon lite sugen på mitt kaffe också. Säga vad man vill om den lilla fyrfota odågan men charma kan hon och få hjärtan att smälta som smör i solsken. Va så mysigt att bara sitta där med Emma så jag ville inte åka. Men jag hade ju tid på lasarettet och röntgen. Väl där så fick jag vänta 45-50 minuter vilket blev lite stressande för mig då jag hade nästa tid att passa. Men när personalen hämtade mig var dom väldans trevliga och jag som känt mig glad och busig i dag, slutade väl med spontan galghumor 🫣 CT röntgen var lite spännande då jag i dag fick se på en skärm hur jag ser ut invändigt. Har aldrig fått reda på hur min skolios ser ut men nu såg jag den. Jösses om den skulle rätas ut då skulle jag bli minst 4cm längre. Så nu är det bara att vänta tills på onsdag och läkarbesöket för att få veta hur jag ser ut när det gäller cancern. Håller nu tummarna att det visar samma resultat som proverna att det går åt rätt håll. Sedan iväg på nästa möte med ett gäng potentiell personal till Siljansfors. Bra möte med bra människor. Men känner att jag borde göra en bra presentation till nästa år. Men det fungerar fint att vara spontan också 😆 skratt, tok och seriositet så fungerar allt. Sedan ett lätt styrelsemöte med lite förberedelser inför årsmötet och valet.

Jag är så glad att jag har så många fina människor runt mig 🥰 två fina samtal med två äldre fina herrar som även de ger mig mer styrka än vad det tror. Ungdomar som även de ger mer än vad de tror. Jag ålder är bara en siffra, kommer aldrig att sluta att ha vänner i alla åldrar. Fy va tråkigt livet skulle bli då. Nä livet är för kort för att inte se varandra för dom vi är, men även sålla bort dom som bara ger en negativa känslor. Man behöver inte älska alla men man ska respektera varandra för det. Det samtalades om girighet på tvn på förmiddagen vilket är något som jag har svårt för att acceptera. Mycket vill ha mer men helvetet blir aldrig full sa mor. Med detta vill jag säga att var vänliga mot varandra och om vi alla tyckte lika skulle alla gå i rosa kalsonger och leopardbyxor med propellerkepsar på huvudet. Nä lyft av foliehatten och se verkligheten vi är bara vanliga människor alla och en var. Även kungen bajsar eller som det nya uttrycket som dyker upp då och då. Även Sylvia sprutbajsar. Tappa inte bort den ni är för att vara andra till lags det är då man väcker girigheten i vargen.

Mys gumman 🥰
Men jag då matte är jag inte en mysgubbe. Klart du är Dunder 💞
Kaffe är jättegott 😝🐾💞
Kloka ord!
Precis så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: