Spontant, egenvård och glädje


Bokade en tidig tid i går kväll på en beauty salong. Hur tänkte jag då? Jaja upp och kamma sig, fixa kaffe in med en knäckemacka med kaviar på och medicin intag. Sista cytostatikatabletterna för denna rond. Rond 3 är nu klar. Har i många år velat göra mina naglar men mitt yrke har ju satt stopp för det. Men nu var det riktigt illa då psoriasisnaglarna gått av och fått lov att klippa med dom. Är man van att ha naglar så blir då iaf jag fullkomligt super fumlig och svårt att göra saker. Så jag tillbringade 2 timmar på förmiddagen på salongen för att bli ompysslad, inte nog med det hon hade världens sötaste lilla hund. Jag hittade en ny kamrat där 🐾🐾 och jag är super nöjd med naglarna. När jag lämnar salongen får jag lov att åka hem en vända. Sedan upp på lasarettet en vända för provtagning inför läkarbesöket på onsdag. Efter det möte på skolan. Ett bra möte var det. Lämna blixten hos morfar (pappa) då jag har fyrfota barnbarnet här. Det fungerar fint med alla 3 men blixten är gammal och har fullt göra med att vara ”polis” när frejsan är här 😂 En sväng på affär för att handla och där träffar jag på min ”lillebror” och svägerskan. Vid det här laget har jag kollat provsvaren. Jag går runt med ett litet tacksamt leende och tårar i ögonen. Vi samtalar som vanligt en lång stund över grönsaksdisken 😆 visar ett av värdena som sjunkit och börjar närma sig referens. Går igenom de andra lite bättre och även som närmar sig referens faktiskt är inget av dom långt ifrån. Så jag är lite glad att dom iaf går åt rätt håll. I morgon är det dax för CT röntgen så nu hoppas jag på att även det visar positivt resultat. Så nu känns det som att lite envishet att leva medans jag kan gett resultat även fast jag många gånger hellre legat kvar i sängen och bara glott hela dygnet. Än är jag inte på den säkra sidan men detta ger mig hopp om några år till. Men jag har fortfarande mitt mål samtidigt måste jag vara ärlig mot mig själv. Bara för det så försvinner inte målet.

Gjorde en pastasallad i kväll och trodde i min enfald att jag skulle kunna ge pappa en matdosa i morgon. 8liter pastasallad är nu puts väck, jag, Tomas, Nils, Niklas och Emma åt oss mätta plus att Emma och Niklas fick en varsin dosa med sig hem och även Tomas och Nils fick sig en varsin dosa tills i morgon. Var så länge sedan jag gjorde min pastasallad så de var så nymodigt och smaskens om kocken själv får skryta 😝 vad köket bjuder på i morgon får bli en fundering i morgon. Kanske man ska göra en potatis och purjolökssoppa. Jag känner att fantasin sätter stopp oftast när det gäller mat. Får de andra fria händer så blir det tacos och stektfläsk alla dagar i veckan. Så förslag på middagar som inte är halvfabrikat tas tacksamt emot. Kom precis på att jag har ju fläskkorv i frysen, kanske det blir mos och fläskkorv i morgon. Rotmos hade ju varit en höjdare men där sätter gubben stopp tyvärr.

Ny dag i morgon och den får visa vad denna tanten orkar med att göra. Något borde jag få gjort iallafall. Men nu ska jag lägga mig och mysa med mina fyrfotingar 🐾❤️🐾 Är det någon som sitter med ett super tips när det gäller fällande jämte tas det tacksamt emot. Tröttsamt med all kamning.

😍💅🏻😍
💅🏻🥰💅🏻
Så mycket kärlek 🫶🐾🫶
Lika mycket kärlek där också. Sötaste Lisa Freja
🐾🫶🥰🫶🐾


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: