I går valborg i dag ved!


Gårdagen var lugn. Fick fint besök av Niklas och Emma 🥰 tvättmaskin och tumlaren jobbar för fullt. Snart är de påfyllt i garderoberna igen. Ja tvätta är inte så kul men ett ont måste. Samtidigt är jag glad att det inte var för 80-90 år sedan och tvätten tvättades i sjön med klappträ och för hand. Nog har jag tvättat så många gånger när vi varit i stugan och det fungerar alldeles utmärkt. Så nu är våren officiellt här enligt almanackan iaf. 1maj 2022 vart har tiden sprungit iväg någonstans? Ja de sägs att när man har det roligt så går tiden fortare. Jag och gubben firade iaf valborg med lite rostade rotsaker jag och grillad utskuren kotlett och skamligt nog blev det en gammal klassiker till blåbands pås bea 🫣 men det fungerade det också. Valborg och tonårsförälder behöver jag säga mer. Tror ni som varit där förstår vad jag menar. Bekymrad är man alltid, samtidigt som man får lov att tänka på att man själv varit ung och i sina bästa år. Men man står alltid redo för att rycka in om det skulle behövas. Så i morse vaknade jag i god tid och det kändes som jag varit på årets kalas, fast jag inte varit ut alls och inte druckit starkare än kaffe med mjölk. Jag kan villigt erkänna att känner igen det. Att vara uppe sent och framförallt vara chaufför eller nykter på ett kalas är fasiken jobbigare dagen efter än att partaja själv 😂 Fick iaf sticka så nu är toretumör tröjan nästan klar. Halsringningen ska stickas klart och ärmarna ska sys fast. Idag har det varit en skön dag. Pappa kom tillbaka med blixten och gubben och jag for till svärmor för att dona hennes ved. Jag blir så frustrerad när jag inte orkar lyfta och fara som för ett år sedan. Jag blir faktiskt förbannad på mig själv. Samtidigt som jag blir sorgsen över hur mycket muskler jag tappat under hösten/vintern. Nu är det bara att börja om och bygga upp nya sega bonnmuskler igen. Om allt går som det ska och jag får två månaders paus från cytostatikan och jag slipper känna faguie tröttheten i kroppen som nu så är jag nog snart tillbaka. Nu blir det inte så mycket mer i dag än att läsa handlingar, sticka och sova 🛌

Våren,veden och vädret. Att luta sig en stund i svärmors slänt är alltid lika skönt i värmen 🥰 och bländad av solen
Kaffe sugen ☕️
Paus 🥰
Inspektion 🧐🤣 närå nu skiter vi i det här för i dag 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: