Nu kör jag 2 dagar i ett igen


Gårdagen så var orken lite bättre, så jag ringde och fick tid för städ av bilen. Så nödvändigt efter vintern och en jämthund som är just nu en fluff boll. Efter det så var jag å köpte pellets, hämta lillgrabben på praktiken. Hämtade även en stammad palettblad som jag köpt via FB tyvärr fick jag bara en av de 2 som var till salu, den fick Emma av mig så nu har hon projekt att stamma den mer eller göra den buskigare. Hem laga mat och sedan iväg på medlemsmöte. Men som vanligt så drar tiden iväg då vi har väldigt trevligt och många goda och bra diskussioner, som ledde fram till vårat valblad som ska gå i tryck strax 😃 ja så i går var det en bra dag helt enkelt. Men som vanligt så finns inte orken jag önskar så jag ”stänger” ned i micropausar när det är tillfälle för det. Jag lyssnar in vad som sägs ändå. Niklas längtade så mycket efter sin hund så han kom på mötet och hämta frejsan. Pappa ville låna blixten ett tag till, bara en hund hemma gör att det lixom blir väldigt tomt. I morgon ska jag se om orken tillåter att ge den där fluffbollen en duvning av pälsen. Blåsten är inte min vän har ju aldrig varit riktigt de, och nu är det även cytostatikan och cancern lite pålägg på det. Även där är en anledning till orken tryter. Har funderat några dagar om jag ska börja sätta ett plåster i pannan när jag har dåliga dagar eller stunder. För det syns inte på mig att jag inte har orken. Har håret kvar (som jag slängde i lite toning i igår så känner mig lite frächare) jag har färg i ansiktet, ja jag ser ut som vanligt helt enkelt. I dag har det varit en lugn förmiddag innan det bar iväg ut på tur. En sväng till våmhus och snickeriet för att kolla på stolar och få en offert på kostnad. Så förhoppningsvis blir det nya stolar i siljansfors restaurang till sommar säsongen. Var förbi partikamrater med lite flera flyers in för evenemanget som går av stapeln 15/5. Hämtade lillgrabben i skolan då han gjort en botten till fallet på a-traktorn på slöjden. Riktigt snyggt blev det. Sedan var de så att jag var väldigt hungrig så jag överraskade mina pojkar med en tur till cinahouse och en brakmiddag. Nisse åt upp allt så ögonen rullade på han 😂 men efter ett besök på toa för att lämna Bruno så gick det ned en bananasplitt också, själv åt jag också allt och sköljde efter med friterad banan och en kaffe. Kan ledigt säga att jag fortfarande är jätte mätt. Så snart blir det nog en frukt bara så jag kan ta cytostatikatabletterna. Sedan var vi förbi på mitt jobb och gjorde lite bus 😂 så jäkla skoj så förlåt gummsan 🥰 en snabbis blev det innan vi for förbi i garaget och sa hej till Niklas. Väl hemma så blir det inte så mycket mer i dag mer än att jag ska gå ner och flytta från tvättmaskinen till torktumlaren och fylla på tvättmaskinen igen. Känns att det gått lite mer än en vecka på denna rond då det börjar vända igen. Är så använd och faktiskt lite nervös inför röntgen och läkarbesöket nu i maj. Hoppas verkligen att cancern gör reträtt på allvar. Jag är så långt ifrån klar med mitt liv. Har för fina killar runt mig pappa, Tomas, Niklas och Nils sedan har jag ju fina Emmsan och snart en litet barnbarn. Så känns inte rättvist om mitt liv ska ta slut nu när det börjar bli bästa tiden. Fuckcancer

Känslan att få säga sig i en nystädad bil 🚗
Var ska denna truckerdog vara om inte mitt i 🐾🥰🐾
💞💞💞
Väntar på maten 😋😋😋
Loman mys 🐾🥰🐾 lortkatt 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: