Endorfiner och noradrenalin


Vilken morgon, vaken sedan gubbens klocka ringde strax efter 4 i morse. Ja han jobbar förmiddag denna vecka. Men jag softade bara tills jag tyckte de va dax att kliva upp och kamma håret. Ville inte ja in på jobbet och vara med på APTn och träffa alla mina kollegor 🥰 men först en sväng till maxi för att köpa dom en tåra och lite blommor. Vad med energi jag fick av det i sinnet och själen. Sedan på hemvägen så bokade jag framvangnsinställning varit dax ett tag men nu så blir de gjort iaf på tisdag. Imorgon ska jag se om jag får en tid för städning av insidan också. Hem och koppla upp på teamsmöte och gymnasienämd. Alltid lika bra möten så ännu en energi kick för knoppen och själen. Jag hade även gett mig tusan på att nu ska toretumör tröjan stickas klart så det är vad jag gjort resterande del av dagen. Jag är så sugen på att börja på nytt projekt men måste göra klart detta. Jag kan inte som många andra ha 2 handarbeten på gång samtidigt för då blir jag bara stressad.

Ja jag är en envis människa och jag vet även vad som är bra för mig ganska ofta iaf 🤪 men vissa saker måste jag bara göra. Undan de som undan ska. Jag har mycket sådant här hemma men vissa saker är viktigare så som djuren och min familj. Så nu hoppas jag på att allt går som det ska med behandlingen så jag får 2 månaders uppehåll och att kroppen får ha orken lite mer än några dagar. Men samtidigt så är det behandling jag behöver så är det så. För de andra springer inte ifrån mig. Nä nu vet jag inte, jag är så trött så fortsätter jag skriva så blir det nog bara en massa knäppa saker 😂😇 men jösses! Kan någon ta hand om min gubbe? Han har sovit 6 timmar och nu går munnen på han som hackspetten i Kalle på julafton 🙉🙊🙉

Snart så snart så 🧶🧶🧶
Soffpotatisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: