Skit dag


Vaknade tidigt och unnade mig några knäckemackor med makrill i tomatsås. De är så fruktansvärt gott så de blev nästan en hel spisbrödskaka av Leksandsknäcke normalgräddat och en hel burk fisk. Men orkar inte vara uppe och röra mig i dag allt för mycket. Så har jobbar med min inre fiende, solen skiner vädret är vackert du som har lite och göra ute kunde detta inte vara bättre. Men nu Naima är det bara att gilla läget, det hjärnan vill och kroppen inte fixar är inte kompatibla med varandra. Så du måste tänka om nu. Även fast du varit slak i flera dagar nu så har du haft fantastiska dagar på gränsen till alldeles underbara. Låt nu kroppen få vila, du har faktiskt även ont i vaderna som kom efter droppet. Träningsvärken smärta, denna gång ska inte ont med ont förgås. Acceptera läget nu, det blir bättre men ibland måste du bara sitta och tomglo. Låta djuren ösa kärlek över dig och älsklingen kan faktiskt vara din benson en hel dag. Tänk på alla som du har runt dig som du alltid funnits för, de är deras tur nu och finnas för dig dessa dagar. Men nej jag har gjort allt för dom utan att begära något tillbaka. Jag kör med samma stråk som jag gjort sedan jag var liten. – Kan själv! Den har hjälpt mig många ggr i livet. Jag har även varit utan smärtlindring inte ens Alvedon nu i 3v. Hoppas det är ett gott tecken jag har inte ont, inte den värk som jag haft inte värk alls i leder och muskler eller rygg som jag levt med nästan hela livet. Nagelpsoriasisen är på återgång men placken på huvudet kommer och går även runt näsvingarna. Men vad är det i det stora. Inget 😊 nu ska jag fortsätta att göra ingenting mer än att ha koll på stomin för nu är det dax för diarréer igen. Men fick någon slags påse som kan jämföras med diskmakinstabletter, dom löses upp i stomipåsen och gör diarrén fast så hoppas det hjälper mot läckagen som blir. Dag 4 efter droppen så är inte förvånad. Äter även loperamid nu men borde vara bättre i morgon. Ja kan då säga att detta är en skitdag i dubbel bemärkelse. Ovan molnen skiner alltid solen kom ihåg det när det är tråkigt under molnen 🥰

Jobbigt att bara gilla läget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: