Bara njuta och ta det lugnt


En helt vanlig morgon. Kaffe och frukost, äta på morgonen är ingen höjdare men hur ska man när man måste för att kunna ta cytostatikatabletterna. Mys med djuren, jag har varit trött och matt hela dagen men den har varit fantastiskt ❤️ bästa pappa är hemma hos lillgrabben och djuren medans jag och gubben drog till hans födelsedagspresent han fick av mig. Han fick välja vem han ville och han valde mig till Nickes besvikelse men tror nog Nisse känner lika. Checka in och upp i sviten. Fyllde bubbelbadet och där kröp vi ned. Så underbart, så avslappnade. Upp ur badet och boka bord nere i restaurangen, suttit där och bara njutit av att finnas till och av varandra. 🥰 nu är vi tillbaka på rummet och bara är, ordningen återställd då det fanns 2 tv apparater på rummet. Men ändå ombytt. Legat i sängen hos gubben och kollat på tv ihop kramade. Men han fick nu ligga kvar där själv medans jag intog soffan för att se masked Singer Sverige och han vill se golf diggers 😝 så varför bråka om kanal. Tack solen och livet för ännu en härlig dag. Nu blir det absolut inget mer extra för någon av oss då vi är både JÄTTE MÄTTA och avslappnade. Njuter av var enda minut och detta ska vi göra om igen. Tack pappa för att du finns och orkar hjälpa oss 🥰❤️🥰 tack även till er andra som finns runt oss 🥰 nu blir det over and out.

😂 så skoj att leka med filter 🥰
Lilla gubben då 🥰
Om han ändå log lite skulle han vara söt i helskägg 🫠
På väg och kissen får följa 🤭😂 typ
Denna var lite läskig, då jag blev väldigt lik mamma i det filtret längst till höger 🫣🥰
Du och jag, jag och du 🥰
Försöker iaf vara pigg och snygg. Men ser ju ut som ett troll i håret. Nu är det jobbigt innan det blir lite längre 😖
Alkoholfritt rödvin till oxfilén och alkoholfri gin citron och apelsin som för frestare och launchmys. Den var så satans kall så jag fick lov att göra en Naima 3 år igen, blåsa bubblor och plocka ur isen men den var riktigt god. Det röda var så där men fungerade.
Svensk pepparoxfile med conjacsås 🌟🌟🌟🌟 av fem 😋
Höll på att glömma. Men creambrylé med hallon sorbet och hallon. sorben fick gubben. Så fruktansvärt jobbig med denna köldkänslighet så jag blir galen. Men den går ju över om några dagar men ändå. Brylén var väldans god lika hallonet 🌟🌟🌟🌟
Vi bor vackert vi som bor i siljansringen. Glöm inte det. Det är så lätt att bli hemmablind.
😍🥰😍
Soffan och jag 😂
Han är min 🥰❤️🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: