Nu blir det 2 dagar i ett


I går började morgonen med kaffe smörgås och 16 betapred + 2 andra för att mota biverkningar av cytostatika. När jag anlände på lasarettet för rond 3 och sista för nu kände jag mig som en durasellkanin som hade batteriladdare på kopplat på 220v 🫣 började känna av biverkningar efter ca 15 min nervpåverkan. Slak i kroppen ville helst bara lägga mig och göra ingenting när jag kom hem. Tala med sköterskan om att jag glömmer enkla saker som namn på grejer och tappar på vägen när jag ska tex hämta kaffe och sedan får stå och fundera vad jag skulle göra. Men det är inte konstigt och de förstår jag också men det är jobbigt. Sedan iväg å altanhänga med vänner i Färnäs innan jag träffade presidiet i Morapartiet för sista finslipningen på valsedeln. Pappsen kom med fläskpannkaka till mig och umgicks med oss 🥰 sedan hem ock göra kväller. Slak även idag men den har varit så bra så jag klagar absolut inte på en minut. Har känt mig så trygg med Jocke som chaufför kanske inte så konstigt heller 😆 Falun och länsstyrelsen var vårat mål för att lämna in valsedeln för registrering och tryck. Sedan for vi mot Borlänge och lunchade på burger king. Va in i en butik och fyndade. Men så såg någon att Erikshjälpen var öppen och det var faktiskt inte jag denna gång 😂 in där och kolla runt och alldeles framför mig stog en riktig nostalgibarnvagn 😍 fick ju lov att fråga om herrn hade plats i bilen. Jajemän, hmm ska fundera ett varv. Gick och kollade vidare satte mig i en gungstol gungade lite, nä de här går inte när vi kommer till insjön kommer jag bara att ångra mig att jag inte köpte den. 399:- varför vara dumsnål. Sagt och gjort jag blev med vagn så nu ska farmors lillbrakka få mysa och sova kungligt när hon är hos mig 💞 vart ett stopp på loppis vid rastastugan också innan vidare färd hem mot Mora. Inte en kopp kaffe vi fått än så då tyckte Jocke att vi skulle ta en glass och kaffe på diner 45 i Rättvik. Och glass de fick vi, jag åt upp hela men det var besvärligt pga nervpåverkan av cytostatikadroppet. De va ju så gott så jag lyckades få i mig hela men det kändes som det var Naima 3 år som fått en vaniljpuck 😝 grädden ramlade ned på bordet efter jag tog bilden, glassrånet smulade när jag skulle lyfta upp det och den lilla donuten som också var där på ramlade också av. Men inget gick till spillo. Sedan ringde min älskade äldsta son och däckskifte skulle ske på min bil när han slutat. Jag är nu väldigt trött och slak efter dagens tripp, däcken måste bytas. Men det var så mysigt att få hänga i garaget, samtidigt ville jag bara hem och lägga mig. Men nej du inte kunde jag slita mig där ifrån. Så vi hjälptes åt med att knacka ur centrum i 2 fälgar för vändning. Så mysigt, fast vi inte sa så mycket. Jag fick driva lite för att han inte skulle ge upp efter 1 fälg. Jag förstår honom för det är tungt att slå med kopparklubban. Men skam den som ger sig 😁 En annan sak som kommit i dag från ingenstans är att jag har ont i vaderna som träningsvärk, märkte det redan i morse så när jag är still så blir de jobbig några steg när jag reser mig. Men är lite små öm hela tiden. Men det går över. Så en fantastisk dag tack Jocke och Nicke för dom ni är. 2 riktiga nallebjörnar är dom. För låt Jocke och Nicke men jag har stulit era bilder med gott samvete ❤️ Nu blir det häng i schäslongen innan jag måste peta i mig något att äta för att kunna ta cytostatikatabletterna. Kan lugnt säga att jag är väldigt ohungrig än efter glassen 🤣🫠

Rond 3 påbörjades i går 🙏🏻
Så va det där med att sitta som folk 😆😖😂
Dagens fynd på Erikshjälpen 🥰 nu ska farmors lillbrakka få sova kungligt när hon är här 😁
Här är jag nästa 1 år och min storebror -78 men jag hade grön galon och orange galon som var liggvagn. 🥰
Glassigt värre 😋🫣 å hela gick ned 🍨🍨🍨
Men Jocke bangade nästan men han fick också i sig hela 😆🍨🍨🍨😆
De går inte att må dåligt i ett garage ❤️
Han där har jag varit med att bakatill en bra kille min älskade äldsta son, som snart ska bli pappa själv 🥰❤️🥰
Du och jag. Mamma skulle ha hans lurar på huvudet så det blev en Naima 3 år igen idag 😂
Teamwork is the best work ❤️
Skam den som ger sig och Nicke va feg med stålhätta medans när jag stod på fälgen i jogging med nät 😝😆

Ett svar till “Nu blir det 2 dagar i ett”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: