En dag utan bild


Vaknade i stugans lugn. Upp fixa kaffe medans gubben gör eld i öppenspisen. Kaffe och dinkelbröds smörgås är underskattat 😋 gör lite jobb på datorn bland annat 2 annonser som jag skickade in till lokala reklambladet. Sätter mig i fotöljen med stickningen, nu har jag baklänges stickat så det räcker så nu ska jag baske mig få till det. Så dagen har gått i vilans anda. Medans vi båda gruvat oss för att fara hem hela dagen. Alltid lika motigt oavsett hur länge eller kort vi varit där. Den som var sist i stugan hade inte stängt frysen ordentligt så det blev en rengöring av den och kasta flera åket med älgfärs och hamburgare då det varit lagomt mycket öppet för skogsmusen att ta sig in 😭 så kan lugnt säga att den har levt gott ett tag närmare bestämt några månader. Men nu hoppas jag att den fastnar i någon av fällorna vi laddat gärna en i varje hade inte varit fel. Väl in packade i bilen blev det en kvälls tur till Färnäs till en partikollega och efter det en tur till vika till en annan partikollega. Som vi tänkte det går fort. Har aldrig tagit så lång tid för att ta sig hem från stugan någon gång 😂 men träffar man trevligt folk så rinner tiden iväg. har typ varit hemma nätt en timme. Men bilen är urpackad och jag nedbäddad. Katterna har nog saknat mig för de är tossiga, att vara hemma med lillgrabben själva har nog varit tråkigt 😉 Som vanligt mår jag bra men kroppen är slak. Hoppas bara att denna vända cytostatikadropp inte tar hårdare på mig, för på fredag åker jag och gubben till grannbyn över sjön för att bo på hotell i svit också över en natt. Bara för att få göra något annat, se något annat och bara njuta utan disk och plock. Dax att sova snart då morgondagen har några måsten på agendan och trevliga sådana. Enda nackdelen är att gubben jobbar eftermiddag/kväll ännu en vecka. Önskar att han får gå som vanligt till hösten. Dag, förmiddag, dag, eftermiddag/kväll på en fyra veckors period. Börjar bli jobbigt med dessa ensamma kvällarna och han utslagen varje fredag då det även blir tidiga morgnar för honom. Vilket han har all rätt till då man kommer från jobbet halv1 ett på natten och sedan upp i 6-7 tiden på morgonen. Han gör det bra trots allt men livet går inte ut på att jobba så man tappar ledig tid med familjen för att man är slut. Hoppas ni alla haft en skön påskhelg 🐣💐🐣


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: