Ibland finner man inte ord till hur bra man har det.


Känns lite tjatig att skriva om morgon rutinen men den ger mig kärlek och styrka. Ibland vill man faktiskt bara ligga kvar och då är turen att man har hundar, dom behöver faktiskt ut och kissa. Har inte lyckats lära dom att gå på lådan eller sätta sig på toaletten 🤪 Vilket vissa gånger hade varit optimalt, som när man är magsjuk eller dyngförkyld och hög feber. Men de är värt var enda minut med hund i sitt liv. Det gör att man måste ut och få i sig lite friskluft varje dag. Att gå till postlådan kommer snart inte att räknas, 3 dagar den ena veckan och 2 dagar den andra veckan kommer nu posten att landa i lådan. Bara det känns ju sådär, men som med mycket är det bara att gilla läget och se det positiva. Jag behöver iaf inte åka flera mil för att hämta posten.

Det bar av mot björka, då en vän ville låna min lerduvekastare. Då tänkte jag att nä du, jag ska också vara med och leka lite 😁 det är alltid lika kul. Så där for det iväg någon timme. Sedan for vi och fixa lite med båten. Så skönt ute så jag kunde liksom inte förmå mig annat än att fråga gubben om vi skulle åka hit till stugan och vara här någon dag. 🤔 tror ni att jag behövde vänta länge på ett positivt svar. Nope, han nog bara väsa iväg sista stavelsen innan han sa ja 😂 så det var iväg hem och låsa in hagelpuffran. Packa, se till att lillgrabben har mat in med båda hundarna i bilen och iväg till Mora för att handla lite. Men det gubben inte viste om var att jag hade ännu en plan. Mot Nusnäs till äldsta och hans käresta med påskägg. Men där var det tomt. Så lite bus fick lov att göras också. Gubben tände alla lampor medans jag hittade ett kaffefilter att skriva på. Sedan fick jag lov att gömma en köksstol och ta frejasan band hon ar ute och sno runt trappen 😂 När vi var halvvägs till baka till Mora ringer grabben. Emma stimmar på Niklas att det lyser ju över allt 😂 hmm vem kan vara den skyldige 🧐 så du får ge igen på Tomas emma när det passar. Kom bara på något riktigt bra som vi kan skratta så magmusklerna krampar och träningsvärk i 2 dagar. Väl i stugan fram emot 19 tiden börjar det årliga hitta alla rått pruppar 🤢 samma visa efter varje vinter. Gubben hinkar vatten i pannmuren för nu ska han friduscha, men även jag behöver lite. Duschen tar jag mig i morgon. Har varit lite gruvsamt att åka hit för att vara här någon dag tidigare. Först pga all värk och sedan pga stomin, så nu kände jag att just nu sköter den sig så nu var det dags innan nästa cytostatika vända som börjar på onsdag. Men den stora fördelen med att ha stomi och vara här är att jag behöver aldrig springa ut på dass för att bajsa. Kan ligga inne i värmen å njuta 😝 självklart går jag ut och kissar när de behövs.

När vi är här blir hundarna alldeles tossiga och cool lugna. Säger man hemma att vi ska åka till björka så står det och steppar med alla fyra och råkar man ta på sig jaktkläder och hänga på sig en bössa, ja då kan de nästan krypa ur skinnet samtidigt av lycka. Så nu blir vi här någon dag iaf. Kommer nog att bli fler framöver då jag nu gjort de där vidriga efter vintern görat, när man inte är här alls under den tiden. I morgon är det en ny dag och några måsten vi ska göra sedan blir det Bingolotto då alla 4 fick 2 lotter var. Själv har jag ingen än men de fixar jag digitala i morgon 😁

Den blir man inte stor i munnen av iaf. Men ack så gott. 🍻
Fotograf han till vänster 😃 nä jag är inte kort de är han som är lång och fotografen 😁 ja jag brukar skela med vänster öga då å då omedvetet. Så det är en jäkla tur jag är högerskytt 🤘🏻
Nästan precis just nu i skrivande stund
🔥🐾🥰❤️🥰🐾🔥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: