Nu blev det så där bra igen!


Gubben ertappade mig i den sedvanliga morgonmysrutinen 😆 sedan upp och iväg för att äta lunch med Nicke och Emma 🥰 men först fick vi lov att hämta upp lillgrabben på praktikplatsen 🥰 känns just nu som det kommer bli många emojis i detta inlägg 😂 iaf så var det riktigt mysigt att få umgås med hela familjen en stund. Kände att jag inte riktigt ville gå därifrån när de andra var redo 😕 men de gick så bra ändå. Sedan blev det en tur till pappsen som gick som den gick, lillgrabben somna i bilen och gubben somnade i papprens fotölj medans jag fixade kaffe 💤💤💤 ställde fram kaffet och na snarkade vidare. Men efter en timme ringer det i hans telefon så han vaknade iaf. Dricker kaffet och sedan far vi hem. Lillgrabben vaknade iaf på vägen hem. Lite soff mys med gubben till frost ett och två som somnade om igen 😂 ja han är en riktig tröttmössa emellanåt. Men sedan fick han för sig att vi skulle fara till grannbyn en sväng. Efter som jag inte dricker alkohol just nu så trodde han vi skulle ta bilen 🤥 nejnej vi tar min elcykel. Men jag då? Du får sitta på pakethållaren de går bra. Typ kanske om ”fanskapet” 🥰 kunde hålla upp fötterna. Vi kom iaf fram hela och välbehållna. Umgås och har det trevligt medans vissa blir lite salongs så på pakethållaren hem var inte den bästa lösningen 😅 så jag trampar hem och hämtar bilen. I bilen säger han att den där cykelfärden var lite av en skräckupplevelse 😝 var på jag kontrar med att nu har vi ännu en upplevelse som vi kan minnas tillsammans och vi kom ju fram hela. Ja du sen då, så kan man ju se på det och så började vi skratta. Som vanligt så kommer det underförstått – tänk att du ska se det positiva hela tiden. Ja svara att man ska se det positiva i allt som ”dåligt” som sker för allt har en mening och man blir en lärdom rikare. När det sker positiva saker eller att saker blir som man tänkt kan man sträcka på sig och lägga det till kontot för självkänslan och vara stolt ist. Varför grotta ned sig i i dåliga saker utan att se det bra i det som sker. Herre jösses va mörk världen skulle bli då.

Nu när jag skriver detta är det långfredagen. Jag minns när jag va liten så skulle det inte hända eller göras något enligt mamma. Så var det för mig iaf så leka med kamrater var inte ett alternativ. Men det ändrades med åren och blev som en vanlig helgdag. Vissa saker som jag varit med om fastnar och följt mig hela livet. Men denna sak som inte var så positiv för mig då ser jag i dag som en lärdom och är tacksam till. Jag förstår idag varför men inte då. Mamma var troende men det märktes inte av ofta. Hon lärde mig aftonbönen och många andra gamla visor som jag i dag endast minns lite av tyvärr. Vi spelade ofta klaviatur och sjöng tillsammans. Att lyssna på i afton dans på radion på fredagskvällarna och spela kort. Eller sitta framför radion på lördagar och lyssna på svensktoppen med ett inspelningsbart kasettband så man kunde spela in favvolåtarna. Där satt jag på köksgolvet medans vi alla samtalade och när jag spelade in fick alla va tyst under låten, för annars kom vårat samtal med också. Ring så spelar vi var också en favorit 😃

Attans vi blev påkomna 🐾❤️🐾
❤️ behöver inte ord för att säga hur mycket kärlek det finns i dessa två och hur mycket jag älskar dom ❤️
Behöver jag verkligen säga det igen? Nej bara ren och skär kärlek. Jag är väldigt rik 😍❤️😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: