Vilken dag ❤️


Vaknar och känner mig bakis och det starkaste jag drack i går var kaffe. Sedvanlig morgonrutin som jag lagt mig till med sedan jag kom från lasarettet. Mys med djuren kaffe, frukost och mys förmiddag i sängen till Nyhetsmorgon. Gubben min kokar potatis, skalar och mal den. Niklas kommer med min pappa som i dag ska var arbetsledare i bagarstugan. Upp, byta påse, bosta tänder å hoppa i lite mer lämpade kläder för bakning. I dag blir det läfsor för hela slanten. Läfsor är mer lättbakat än tunnbröd så på 2,5h så hade jag kavlat 35 kakor och för första gången rullat upp och in i ugnen med 2 kakor själv. Som vanligt så kom de fantastiska ägarna till bagarstugan ut och insisterade på att få göra fika till oss fast jag hade packat i eget idag 🥰 de godaste fikat jag fått på länge. Kokkaffe bulla å smörgås. Tittar på pappa och Tomas och säger- detta var nog det godaste fika jag fått på länge, så här ligger det mycket kärlek i ❤️ När vi väl är klara och packat ut i bilen var det bara att fara hem och byta kläder igen och bege sig mot Bonäs för lite födelsedags samkväm. Gubbens svägerska fyller ju år. Så mysigt att bara få umgås och snacka om allt mellan himmel och jord. Vi avverkade nog bygdens alla bekymmer i kväll. Själv känner jag mig som en trotsig tonåring som varit ute alldeles för länge då vi nyss kommit hem ca 00:30. Minns inte när jag var ute så länge sist 😂 även fast jag är extra sliten och mör i kroppen så har denna helg varit värd varenda minut, jag har nu varit utan opioder i 6 dagar och jag har ingen värk i kroppen. Bara de är ett under jag inte förstår. Men är glad för 🤓 när jag vaknar är det söndag förmiddag och risken är att jag även då kommer känna mig som jag varit på värdens kalas 🥳😁 men söndag är vilodag det är sedan gammalt 😝 så blir nog schäslongen och stickning hela dagen och kanske någon promenad. Nu ska jag och gubben se om vi får någon plats i sängen då även hundarna tycker att det är deras bädd 🐾🥰🐾 men finns det hjärterum finns det stjärterum. Jo! En sak till. Sista veckan har jag börja tycka det är jobbigt och t.o.m. halvsitta när jag sover och har endast min comfortkudde då jag kastar ned de andra på golvet. Jag kan ligga som folk i sängen igen, jag ligger t.o.m. på sidan och ibland nästan helt på mage. Det känns helt fantastiskt. Ibland sker under och jag börjar tro på att det är de som håller på att ske. Men v19 får jag svart på vitt om det verkligen är så.

Pappa arbetsledaren i väntan på att degen ska jäsa 🥰
Förste kavleskan och förste gräddaren i väntan på att degen ska jäsa ❤️
Fina Inger 💐❤️💐
Fina Gunnar 💐❤️💐
Degen under arbete
Deg på jäsning
2 av Bröderna den tredje sitter vid bordet. Frågan är vad de diskuterar med födelsedagsbarnet 😁
Högen med färdiga läfsor 😋😋😋
Som sagt finns det hjärterum så finns det stjärterum 🐾🥰🐾


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: