Bagarbrittas affärslunch


Som vanligt börjar dagen på bästa sätt, kanske lite bättre då jag får kaffe på säng 🥰 nackdelen var väl att gubben körde igång och började mala 25kg potatis i sjutiden. Tur jag är van hans brummande nätterna igenom så jag lyckades dämpa sjuder med att höja volymen på teven och slumra lite till. Han tog bakterier full i mald potatis och for lite besviken för att hämta svärmor. Han trodde jag skulle följa med en sväng innan jag skulle iväg på affärslunchen. Men tji fick han. Jag sa nej, då jag kände att det var viktigare att ha ork till lunchen i första hand i dag. 1 poäng till mig 😁 🙌🏻 ligger kvar en liten stund till efter frukosten. Kollar klockan ops! Då var de dax att upp och piffa till sig lite. Kamma och på med lite mascara. Samtidigt kommer jag på att vi har fått minst 1 dm snö i natt om inte lite mer också plus att de blåst friskt så jag måste försöka få fram bilen och av med snön. Lite småstressad kommer jag i bra tid så där 5 min före utsatt klockslag. Men de 2 herrarna jag skulle träffa fick jag sagt vackert vänta på. Men det gjorde mig absolut inget då jag bara fick sitta å se snygg ut 🤪 väldigt bra lunch så nu finns det en plan. Nu gäller det bara att få den att gå i lås. Efter denna sittning ned till kommunhuset och lämna lite papper till kommunsekreteraren. Å nej tanklampan lyser 😭 nu kommer de göra sådär ont igen i plånboken. Jaja det är bara att le och bita i det sura äpplet. Så är det när man bor utanför centralen och hör till landsbygden. Nästan aldrig kollektivtrafiken har avgångar som passar. Med tanken full beger jag mig av hem mot ön, ringer gubben och hör hur det går. Han väntar verkligen på mig. Vi behöver förstärkning så vi blir klara i dag. Självklart åker jag dit för att hjälpa. Dels så får vi umgås och göra något tillsammans och så får vi bröd i frysen. Sedan att få ha svärmor med sig gjorde inte saken sämre. Efter en massa kavling av degen så blev vi äntligen klara och släckte lampan 19:30 och 64 tunnbrödskakor senare. I morgon blir det att återvända för att baka lävsor 😋😋😋 tack och lov är det mer lättbakat och går något fortare. Så jag säger tusen tack till Gunnar och Inger att vi får vara i eran bagarstuga. ❤️ hem och packa alla tunnbrödskakorna och i väg å inhandla till lävsorna och få i oss lite mat. Men som en vanlig dag så har jag varit slak och även tagit mig korta och långa pausar. Men så värt att få göra något annat. Så nu här jag lite extra trött fysiskt och psykiskt. Men det gör inget. Kan nog inte säga för många ggr att det är klart värt det. Längtar nästan tills i morgon, med skräckblandad förtjusning om jag är pigg eller inte.

Mor och son 🥰
Jag och svärmor 🥰 lite fel kläder har jag sagt. Men hur ska man när man skyndar och inte far förbi hemma för att byta. Tur är väl att det är bara mjöl så de var då bara att skaka ur kläderna så va dom som nya igen 😝
Ser lite ut som jag står med kaveln i högsta hugg men inte då. Glömde att lägga ifrån mig den bara. Här på bild ser ni 2 som kommer att få nya titlar i sommar. Gammelfarmor och farmor ❤️
En så nära perfekt kaka man kan komma 😋
Borde klara oss någon dag iaf 😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: