Ut på tur


Idag så har jag varit ute och åkt med fina Emma. Riktigt mysig att få hänga med henne 🥰 det som föranledde detta äventyr var två viktiga liv i våra liv. Nämligen Emma och den lilla som växer i hennes mage. Jag fick se ”lillbrakkan” live på skärmen. Helt fantastiskt att få se detta då jag endast fått se mina gossar vid det obligatoriska ultraljudet och sedan inte förens de föddes. Det va som att titta på aktionfilm 😉 vi lunchade på Max 🤪 och så kollade vi en snabbis på plantagen efteråt. Jag har kolla efter perlagonfrön på alla ställen jag varit in på nu och inte en enda fröpåse någonstans. Så jag får nog helt enkelt beställa och ta de till hösten ist. Men jag köpte årets perlagon 1 till mig och 1 till Niklas och Emma men köpte även en alovera till dom. När man får barn kan det alltid vara bra att ha en sådan hemma. Då den hjälper/lindrar klåda, sveda och skalar man den och äter en bit eller 2 så hjälper den mot hård mage. Det fick jag lära mig när jag besökte ett aloveraplantage för ganska precis 6 år sedan på Teneriffa med min mor och far. Vilken mysig resa vi hade. Mamma och pappa är speciella och de är dom som trotts allt har gett mig den stabila grund jag står på i mitt liv. Att tak och väggar men även inredningen svajat, slitit eller varit i katastrof så har uppbyggnaden varit inte enkel men genomförbart då grunden alltid varit intakt. Det är sådant som format mig till den jag är i dag. Nu är frågan hur kommer jag att vara om 10 år? Lika men visare och en ännu bättre version av mig 🥰 många samtal kom in under morgonen innan jag skulle fara. Väldigt givande men också ett måste samtal till tandläkaren. Jag ber ju sönder en tand i söndags på en bit franska 😖 och sist på en bit oxfilé. Samma sida i munnen men denna gång i överkäken och tanden ovanför den förra. Så i morgon 8:30 ska jag vara där 😭 så tidigt bara det känns jobbigt och ytterligare 1000 lappen som försvinner. Men men det är ju som det är. Så nu tänker jag försöka sova i god tid. Strax alltså 😴 för även om dagen varit mysig och go så har det verkligen tagit på krafterna. Tack för ännu en dag i mitt liv 🥰❤️🥳

Hemma på min ö ❤️
❤️ Mamma&Pappa ❤️
Jag

Ett svar till “Ut på tur”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: